Michael'in İstifasında Parr Etkili Olmuş

yazar:

kategori:

Williams’ın tarihinin en kötü başlangıcını yapmasının ardından takım patronu Sam Michael ise baş aerodinamist Jon Tomlinson istifalarını açıklamıştı.

Parr “Kesinlikle ben de konumumu düşündüm. Frank Williams, Patrick Heah ve Toto Wolff’a bu konuyu bildirdim. Ben sorumluyum ve istedikleri her şeyin sorumluluğunu aldım.”

“İstifamı reddettiler ancak bu olanlardan dolayı sorumluluk duymadığım manasına gelmesin. Tüm fabrikayı değerlendirdim ve sorumlu olduğumu söyledim. Kendi hatamdan dolayı özür diledim.” dedi.

Takımdan yapılan açıklamada, 2007 casusluk skandalında büyük katkısı olan Mike Coughlan’ın takıma katılacağı belirtildi.

Parr ayrıca, Coughlan’ın takımda büyük bir görev alacağını işaret etti.

Parr “Sezon sonuna kadar teknik patronumuz olacak ve roller konusunda açıklık olması önemli. Mike, şef mühendis olarak mühendislik sürecini ileriye taşıyacak ve başarı için sistemlerin düzgün olmasını sağlayacak. FW34, gelecek seneki araç için sorumlu olacak.”

“Sam bu seneki araçtan sorumlu olmaya devam edecek ve kurallarda çok az değişiklik olacağı için bir çok şeyde devamlılık olacak. Sezon sonuna kadar böyle olacak ve ardından Mike’ın Teknik Patronu olup olmayacağına karar vereceğiz.” dedi.

Parr ayrıca, 2007’de yaşananlardan dolayı Coughlan ile anlaşmadan önce çok düşündüklerini kabul etti.

Parr “Açıkçası bunu düşünmek zorundaydık. Hata yaparsınız ve cezasını çekersiniz. Ardından hatanızın ne olduğunu bilirsiniz.”

“Herkesin bu cezadan sonra çalışma şansı vardır, aksi taktirde ceza 2 sene değil, hayat boyu olurdu. Bu da doğru değil.”

“Diyebileceğim tek şey deneyimler sizi daha iyi bir insan yapar. Sürekli başarıdan başarıya koşarsanız o zaman öğrenmek zor olur.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir