Schumacer, Rosberg ile Arasındaki Farka Şaşırdı

yazar:

kategori:

Bugünkü yarışa sekizinci sıradan başlayacak olan Schumacher takım arkadaşının 1.2 saniye gerisinden start alacak. 

Alman pilot, “Araçta bir sorun yoktu. Doğru çalışıyordu. Sıralamalarda sabah olduğundan daha az yakıt vardı araçta ama bir saniyeden fazla yavaş olmak iyi değil. Şu anda neden daha hızlı olamadığım konusunda kendimi anlamakta zorlanıyorum.

“Kesinlikle tur içinde bir hata yapmadık. ama gereken tutunmayı sağlayamadığım ve biraz kaydığım doğrudur. Neden böyle oldu bilemiyorum. Belki lastikler konusunda şanslı değildim belki benim ve takımın farkında olmadığım bir hata yaptım ama sonuç bu.” dedi.

Schumacher yarış için planını ise pozisyon kazanmak olarak belirledi.


Yorumlar

  1. ahahah mgpde kimin çıkarı var ki mscnin geri kalmasından? bayılıyorum sevdikleri pilot geride kalnca komplo teorisi üreten adamlara ya ahaha.

  2. Rosberg'le kıyaslamayı geçtim, Schumacher'in Q3'teki zaman turu, kendisinin aynı gün antrenmanda attığı en hızlı turdan 0.6 saniye daha yavaş. Hem de sıralamada yakıt yükünün çok daha düşük olmasına rağmen. Belli ki ortada bir problem var. Umarım sorun her ne ise yarışta tekrar karşımıza çıkmaz.

  3. kesinlikle niconun gerisinde tutmaya çalışıyorlar yazık oldu efsaneye dönüşünü ŞAMPİYONLUK hedefiyle yapan efsaneyi bu şekilde harcamaya çalışmaları biz taraftarlarını hüsrana sürüklüyor.
    MGP ye call center diyorum başkada bi şey demiyorum…!!!

  4. Diğer konu başlığındaki yorumların biri mekanikerlerin schuminin aracına şike yaptığı görüşündeydi artık bende katılıyorum.
    Bu kadar başarılı olmuş bir pilotun antreman turlarında aynı zamanları yapan pilotun kendi ağzından söylediğine göre hatada yapmamış bir pilotun 1.2 SN FARK yemesi çok garip çok ilginç.
    Mercedes'e hiç birşey demiyorum 1:30 saat sonra yarış var herşeyi göreceğiz.
    Umarım Mercedes pilotları ikiside podyumda olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir