"Mercedes Gittikçe Daha da İyi Olacak"

yazar:

kategori:

Çin’de yükselişe geçen Mercedes, aynı formunu daha da geliştirerek Türkiye’ye de taşıdı ve Rosberg bugünkü yarışa Red Bull sürücülerinin arkasından 3. sıradan başlayacak. Michael Schumacher de bu sezon en iyi sıralama sonucunu elde etti ancak son seansta istediği performansı sergileyemedi.

Rosberg “Tabi ki geliştiğimizi görmek harika ve 4 yarış öncesine göre şu anda bulunduğumuz yer mükemmel. Bu yüzden gelecek için iyimserim.”

“Önümüzdeki yarışlarda daha fazla güncellememiz olacak bu yüzden her şey doğru yönde ilerliyor. Olmak istediğimiz yere daha da yaklaşıyoruz.”

“Şu anda elimizdeki paketten daha fazlasını çıkarmayı başarabiliyoruz. Sezona başladığımızda aracımız farklı alanlarda düzgün çalışmıyordu ve saf ayarlar açısından da yanlış yönde gitmiş olabiliriz. Şimdi ise bazı sorunların üzerinden geldik, arka kanadı daha stabil yaptık ve düzelttiğimiz bazı şeyler var.”

“Bu yüzden her şey bir araya geliyor ve elimizdeki paketten daha fazlasını çıkarabiliyoruz. Bir anda düzelmemizi tam olarak böyle açıklayabiliriz.” dedi.

Michael Schumacher “Avustralya ile Türkiye arasında çok büyük fark var. Orada gerçekten önemli sorunlar yaşıyorduk ve araç olması gerektiği gibi çalışmıyordu. Çok heyecanlandığımız Barselona testlerindeki gibi değildi araç.”

“İlk yarıştan itibaren, Çin dahil ilk defa aracımız burada hemen düzgün çalışmaya başladı. Şanghay’da araç ancak yarışta düzgün çalıştı, sıralamalarda sorunlar yaşadık.”

“Şimdi ise aracın gerçek potansiyeli ortada ve Nico’nun da dediği gibi sezonun geri kalanı için iyi şeyler düşünebiliriz çübkü takımın bazı çok iyi fikirleri var. Bu yüzden bulunduğumuz noktadan daha ilerlemeyi bekleyebiliriz. Rakiplerimiz de aynı şekilde olabilirler ancak en azından iyi bir mücadele konumundayız.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

  1. schumiyi çıplak gözle izlemek tarif edilemez derece güzeldi fakat sonuç hiç iyi değildi artık pes edecek ondan korkuyorum bizim için pistte olması yeterli aslında

  2. Sen yarışı izlediğine emin misin ben emin değilim de ? Dayanağı omayan sallama yorum yapma, şimdi FIA'nın tur zamanı sayfasını ekleyeyim mi buraya ? Rengin değişmesin diye eklemiyorum.

  3. mgp w02 tek turda fena değil, yarış performansıydaysa çok istikrarsız. nico iyi starttan sonra rbr, mclaren ve ferrariye geçildi ama genel olarak elinden geleni yaptı. diğer w02yi ise msc değil de yamamoto sürüyordu sanki.

  4. NothingToSay avatarı

    merhaba arkadaşlar, yarışı netten izleyecekler için trt sitesine alternatif bir link yazabilir misiniz..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir