Alonso: "Ferrari Yarışmaktan Tekrar Keyif Aldı"

yazar:

kategori:

Sezonun ilk 3 yarışında podyuma çıkamayan Ferrari, Türkiye’de yarış içerisinde oldukça güçlüydü ve Alonso’nun 3.lüğüyle birlikte podyumda kendisine yer buldu.

Alonso “Genel anlamda iyi bir hafta sonu geçirdik. Araç ilk 3 yarışa göre biraz daha iyiydi bu yüzden tekrar yarışmaktan keyif aldık ve podyum pozisyonu için mücadele etmekten, yarış boyunca pozisyonların değişmesinden keyif aldık. Sonunda yarışmaktan tekrar keyif alabiliriz.” dedi.

Alonso, ilk bölümde Nico Rosberg’in arkasında kalmalarının ardından yarışta alabilecekleri en iyi sonucun ancak 2.lik olabileceğini söyledi.

Alonso “İlk başta Rosberg’in arkasında biraz zaman kaybettik ve öyle olunca artık birinciliği düşünmüyorduk. Bu yüzden ikinciliğe odaklandık.”

“Lastik aşınması açısından Mark’a göre biraz daha avantajlıydım, DRS’yi kullandık ve onu geçebildim. Yarışın son bölümünde ise hemen hemen tam tersi oldu.”

“İyiydi ve böyle günlerde Red Bull’la mücadele edebilmek çok zor. Yakındı ancak bir daha deneyeceğiz.” dedi.


Yorumlar

  1. Alonsomania  avatarı

    evet anladım. haklısın

  2. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Tebrikler alonsoya muhteşemdi.bide yarış anlatımı iyi olsaydı adam deli gibi bağırıyo.antalyadan bütün ferrari taraftarlarına selamlar.

  3. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Tebrikler alonsoya muhteşemdi.bide yarış anlatımı iyi olsaydı adam deli gibi bağırıyo.antalyadan bütün ferrari taraftarlarına selamlar.

  4. rocco junior avatarı

    Evet geçilip yerini tekrar aldı işte.Düzlük uzun olsa hiç geçemeyecekti yani startları toparlaması lazım.İlk metrelerden sonra 2. yada 3.virajda aldı yerini yanlış görmediysem

  5. Alonsomania  avatarı

    geçildin? ilk metrelerde Button ın arkasında kalmasından mı bahsediyorsun

  6. rocco junior avatarı

    Helal olsun el nano yine startta geçildin bizi şaşırtmadın ama 2.bitirmene ramak kala pit ekibimiz sayesinde 3.lükle yetindin.Yarış hızımıza parmak basmış arkadaşlar hakılar bende oldukça şaşırdım böyle teknik bir pistte Mclaren yerine bizim yakın olmamız ve Redbulla yarışabilmemiz cesaret verici.Tebrikler arkadaşlar gelişimin devamını diliyoruz.Ancak üzülerek söylüyorum ki bu pit ekibi ile yarış kazanılmaz.Mercedese parantez açayım sıralamada harika yarışta ise tam tersi gelişim var ama Ross şu işe el atmalı.Bu kadar alakasız perfonmans farkı olmaz

  7. Ben bu gün neye şahit oldum!
    Bütün Ruslar Alonsoya kıl oluyorlar,sebebide herhalde geçen sezon ki malum olay
    webber Alonsoyu geçtiğinde yanımdaki ruslarda bire sevinç hayret ettim.

  8. Ana tribünden Alonsoyu izlemek çok keyifli idi
    ve bizlere çok güzel bir yarış seyrettirdi

    gerek atak gerek sürüş anlamında o sesler unutulmaz valla

    tebrikler çifte şampiyon İstanbuldan bir yıldız geçti.

  9. mustafa sar avatarı

    Mc larene katlanmaktansa rb ye katlanirim daha iyi

  10. mustafa sar avatarı

    Alonsonun lewise disardan atagi tam deli isiydi… ******** atak ozurlu diyenlere kapak oldu.

  11. mustafa sar avatarı

    Enguzel mclaren ferrrainin arkasinda kalan mclarendir. Ferrari Benim kalbimdir…

  12. alonso sen muhteşemsin adamım. webberi geçip önümüzden geçtiğinde deli gibi havalara zıplıyordum:)) teşekkürler şampiyon. podyuma çok yakışıyosun.
    rezale pit ekibi demişken. pistte çeşitli yerlerde pit stop etkinliği vardı. bi yerde bizde şansımızı denedik ve ilk denememizde 4 saniyede lastiği çıkarıp taktık. sanırım ferrari ekibinden daha hızlıyız:))

  13. ferrarilerin yarış hızı çok iyiydi. alonso muhteşem sürdü. massa da fena değildi, ilk pistoplar öncesinde hamiltonı geçmeyi başardı. pit ekibinin sabotajı olmasa kırmızılar 3-4 yapabilirdi.

  14. Alonso'yu tebrik etmek lazım bu adamın adanmışlığını seviyorum.

    Okay karacan 10 yanlış 1 doğru cümle kullanıyor doğru kurduğu cümlelerden biriside rezalet ferrari pit ekibi …

  15. Biz de yarış izlemekten keyif aldık ufak ufak. İlaç gibi geldi. Hoş yarış Alonso olmadan da heyecanlı olurdu, çünkü çin kadar yapay değildi kanımca. Ama Alonso'nun podyumda olması güzel.

  16. Tebrikler çifte şampiyon.Podyumda grileri görseydim RBR nin yanında kahrolurdum üzüntüden.

  17. bora suyabatmaz avatarı
    bora suyabatmaz

    asıl ferari barcelonada geliyo bir çok yeni parça olucak arcacta yanlış bilimiyorsam yeni ön kanat bu yarışta kullanılmadı red-bull tarzı kanatı barcelonada kullabilileler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir