Renault Güncellemelerde Kendine Güveniyor

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım, sezona güçlü bir başlangıç yaptı ve Avustralya ile Malezya’da podyuma çıktı ama sonrasında ondan sonra hem Heidfeld hem de Petrov, daha alt sıra mücadelelerinde yer aldı.

Bununla birlikte takım, agresif gelişim programında zorlamaya devam ederken Allison, eski yerlerine dönmek için öncelikle hız kazanmaya odaklandıklarını ifade etti.

Allison: “Daha hızlı olmamız gerekiyor. Takımların uğraşması gereken en büyük kaldıraç, aerodinamik performanstır ve rakiplerimize göre daha hızlı gelişmemiz gerekiyor.”

“Ama kendimize güveniyoruz. Devam eden çok şey var”

Allison ayrıca takımın bu sene ortaya koyduğu ilerlemeden tatmin olduğunu belirtti ama şimdiye kadar başarılanları düşünerek zaman harcamayacaklarını ekledi.

Allison: “Oldukça gözle görülür halde oldu. Bu sene, geçen sene bu zamanlara kıyasla daha fazla puan aldık. Sürekli olarak aracımızı sıralamalarda son 10’a soktuk; artı, birçok yarışta her iki araçla da puanlar aldık”

“İki podyumla birlikte iyi bir başlangıç yaptık ama şimdi bunları düşünmüyorum. Gelecek yarışları, önümüzdeki araçlara nasıl yaklaşabileceğimizi ve sonrasında önde kalmayı düşünüyoruz”


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Renault güncelleme yapmalı diğer takımlar düzelttiler kendilerini. Maalesef devamlı gelişim olmazsa biranda arkaya düşüyorlar. Yinede iyi araç olmuş seneye şampiyonluğa oynayabilirler.

  2. Efficient Dynamics avatarı
    Efficient Dynamics

    Yalnız Renault ilk 2 yarıştan sonra "kalkışlarımızı daha da geliştireceğiz" demesine rağmen artık ne olduysa ondan sonra kalkışlarda yer kazanamadılar. Bence yaptıkları değişiklikleri geri alsınlar 🙂

  3. daha belli değil ama büyük ihtimal yapılacak tabii daha henüz bir açıklama falan olmadı.

  4. Takımıma sonuna kadar güveniyorum hak ettigimiz yerlere ulaşacagız büyük güncellemelirimiz olacak önümüzde ki yarışlarda bakalım neler olacak.Bazen güncellemler yapıyorsun digerleride yapıyor işe yarıyor ama digerleride gelisiyor busefer senin güncellemeler işe yaramamış gibi oluyor buda can sıkıcı tabi.

  5. konuyla alakası yok ama türkiye gp bu sene sonmu ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir