Renault, Kubica'nın İyileşmesi Konusunda İyimser

yazar:

kategori:

Boullier, Türkiye yarışından hemen sonra İtalya’ya Kubica’nın durumunu yakından görmek için gitti. Yapılan açıklamada Kubica’nın iyileşme sürecinin ilk bölümünü atlattığını ve bundan sonra, ele tüm özelliklerinin kazandırılmasının planlandığı ağır rehabilitasyon sürecinin başlayacağını belirttiler.

Bunun yanında Kubica’nın ufak bazı ameliyatlara girmesi gerekecek. Bunlardan birisi bugün gerçekleştirildi.

Boullier “Robert rehabilitasyon süreci açısından bir adım daha attı ve doktorlar durumunun iyileşmesinden memnun kalıp şaşırıyorlar. Artık zaman önemli olacak. Robert sabır konusunda bir numara olmasa da rehabilitasyon sürecinin oldukça uzun olabileceğinin farkında.”

“Aracın son gelişimi ve takım hakkında konuştuk. R31’in detayları, lastikler ve stratejiler hakkında daha fazla duymak için istekliydi.”

“Robert hâlâ takımın içerisinde, mühendisleriyle bağlantılı ve önemli her karar konusunda onu da bilgilendiriyoruz. Bu sene sürekli olarak bizle olmayabilir ancak o Lotus Renault GP ailesinin önemli bir parçası.” dedi.

 


Yorumlar

  1. bu uzun süredir duyduğum en iyi haber… Tam olarak iyileşsinde seneye dönsün önemli değil.

  2. bu uzun süredir duyduğum en iyi haber… Tam olarak iyileşsinde seneye dönsün önemli değil.

  3. efendimayin  avatarı

    İyileşmesiyle iş bitmiyor acaba elinin hissiyatı eskisi gibi olacakmı? Bu sene bence hiç yarışmaz.

  4. Nevey gibi bir dahinin Renault R31 hakkında çok yenilikçi hoşuma gitti demesi duygularımı okşadı.Kubica Renault a gelmiş en iyi pilotlardan biri Dört gözle bekliyeceğiz Kubicayı şimdi kokpitde olsaydı keşke en azından Petrovu geçerdi hiç olmazsa.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir