Sutil, Çin'de Bar Kavgasına Karışmış

yazar:

kategori:

Formula 1 yayıncıları RAI (İtalya) ve TF1 (Fransa), Force India pilotunun Şangay’da bir tartışmaya karıştığını belirtmişti.

Şimdi ise İtalyan internet sitesi 422race.com, ayrıntıları açıkladı ve Renault’un sahibi Genii’den Eric Lux’un, Şangay’daki lüks M1NT gece kulübünden kanlı bir şekilde ayrıldığını yazdı.

Gerard Lopez’in sağ kolu Lux’un boynundaki çizikler, İstanbul padoğunda görüldü.

Takımdan bir sözcü de bunu doğruladı: “Çin GP sonrasında Pazar günü Eric Lux’un karıştığı bir olayın yaşandığını doğrulayabilirim. Lotus Renault GP, bir yorum yapacak konumda değildir; mesele, Eric ile diğer kişi arasında özel bir durumdur”

Kulüpteki görgü tanıklarına göre Lux, bir VIP odasından boynunda kan iziyle aceleyle çıktı. Sutil’in arkadaşı Lewis Hamilton da bir süre sonra aynı VIP odasından korumalarıyla birlikte çıkarı çıkmış.

422.com: “Görünüşe göre Sutil, konu ile ilgili herhangi bir sorun yaşamama adına Çin’den acilen çıkmak zorunda kaldı.”

FIA, inceleme gereği olmadığını belirtti ve bir Force India sözcüsü, meselenin şahsi olduğunu ekledi.

Sözcü: “Bu, ilgili taraflar arasında özel bir mesele ve bu konu hakkında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Bu yüzden açıklama yapmak istemiyoruz”

Bu haberlerin ardından Adrian Sutil, akşam saatlerinde bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Sutil: “Şangay’daki bir kulüpteki olayla ilgili medyada çıkan söylentilere cevap olarak bu açıklamayı yapmak istedim.”

“Şangay’daki yarışın ardından Pazar akşamı bir partiye katıldım ve orada istemeyerek bir başkasına zarar verdim. Bunun için açıkça özür diledim.”

“Bunun, Formula 1’le ilgili olmaması, özel bir mesele olması nedeniyle daha fazla kamuoyu açıklaması yapmayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim”


Yorumlar

  1. Alkollü F1 aracı kullanınca ceza yazıyorlarmı acaba :D:D:D:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir