Button, McLaren'in Geri Döneceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Button, İstanbul’daki yarışta 6. oldu ve Çin’de kazanan takım arkadaşı Hamilton ise ancak 4. olabildi.

Ama Barselona’da son güncellemelerin işe yarayacağını söyleyen Button, geri döneceklerini belirtti.

Button: “Bu takımın nasıl tepki verdiğini biliyorum. Türkiye’de suya batmaktan hoşlanmadılar ve planlanan bazı yeniliklerimizden hem dayanıklılık hem de tempo sağlayabileceğimizi hissediyoruz. Bu yüzden bu parçaların Barselona’da tekrar araçta olacağı konusunda iyimserim”

“Her zamana yeni çözümler de geliştiriyoruz. Tasarımcıların, daha fazla yarış kazanacak konuma gelmemiz adına sıkı bir şekilde zorladıklarını biliyorum”

Türkiye’de üç pitstop yapmayı tercih eden İngiliz pilot, önünü açmak için erken pite girme kararıyla zarar gördüğünü ifade etti.

Button: “Sağlam bir sonuç alma yolundaydık diye düşünüyorum. Ama takım, önümüz açmaya çalışırken, lastik ömrü açısından biraz fazla erken pite geldim”

“Artı, trafikten kurtuldum ve sonrasında gerekenden önce yapılan pitstoplar, son bölümde beni yakaladı; bu şekilde en iyi hallerinin üzerinden geçmiş lastiklerde tempo konusunda gerçekten sıkıntı yaşadım”

“Hayal kırıklığı yarattı. Çünkü kokpitten göründüğü kadarıyla yanlış bir şey yapmadım. Temiz ve sağlam bir yarış çıkardım ve lastiklerimi korudum. Ama sonucunda biraz sıkıntı yaşadım”


Yorumlar

  1. jenson button avatarı
    jenson button

    sen ne anlarsın f1 den…

  2. ben de nenemin bıyıkları olacağına inanırdım:)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir