Marko'ya Göre Ayrılık Tehditleri Abartılıyor

yazar:

kategori:

Geçen hafta Montezemolo, yaptığı açıklama ile ayrı bir seri konusundaki söylemleri alevlendirmişti.

Bununla birlikte Marko, bu tartışmaların sadece gelecek Concorde Anlaşması öncesinde gelierlerin dağılımı temelinde yaşandığını belirtti.

Marko: “Umarım uygun bir uzlaşı bulunur.”

“Ferrari, en çok tanınan ve Formula 1’de en uzun süredir yer alan takım. Ama İtalyan olmaları nedeniyle işleri, diğerlerine göre daha duygusal bir şekilde ifade ediyorlar. Bence durum, göründüğü kadar kötü değil, yakından uzaktan ilgisi yok”


Yorumlar

  1. marko haklı. ne zaman ferrarinin işleri ters gitse ayrılırız. ayrılın o zaman. anca laf.

  2. Erkan Söyük avatarı
    Erkan Söyük

    Ya iyi söylüyorsun tamam anlayışla karşılarım ancak, bu takımlar neden halen F1 anlaşmaları imzalıyorlar. Belirlenen kurallar önümüzdeki anlaşmada da önlerine gelip Ferrari imzalarsa ne yapacağız. F1'in iyi zamanı Ferrari'nin yarışları domine ettiği yıllarsa taraftar olarak sizin açınızdan anlarım. Ancak hepimiz biliyoruz ki, Ferrari'nin buradaki amacı kendi payını arttırmak.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Yürü be ali helal sana be işte bu kadar ya gercek aciklamayi yapistirmisin aynen soledigin gibi ferrari giderse f1 biter f1 hiç yok olur f1 siz ferrari ferrarisiz f1 olamaz ferrarinin olmadigi yerde f1 in yerine f3000 bile gecemez o yuzden herkes birlik olmalı bu anlasma ya olacak ya olmucak ferrari olmucak diyorsa olmucaktır bu kadar basit ferrari mclaren mercedes bu 3 takı mzaten kardeş gibiler ben bunu cok onceden gordum mclaren takım patronu sadece ferrariyle rekabet eder vede senelerdir bole asla da değişmez arkasından mercedes degelir bu 3 buyuk takım her sekilde ilgiyi ceker para onalrda nasıl osla iste4diklerini kurar yaparlar kimsede karısamaz!!!

  4. erkan soz konusu f1 gelecegı ıle ılgılı allahını seversen baksana su duruma 2006 2007 2008 dekı aracların goruntusu motoru veya testlerı varmı su anda ? sence bu sekıldemı guzel f1 yoksa 2008 yılındakı aracların goruntusu veya aklına ne gelıyorsa 2013 hersey degısıyor artık ızlenmez hale gelıyor 4 sılındırlı motorlarla yanı bıraz mantıkloı dusunursen ferrarının bagırması cok dogal gercı sen nasıl zevk alıyon f1 den bılemem

  5. Erkan Söyük avatarı
    Erkan Söyük

    Niyeyse her anlaşma öncesi ayrılırım diyip te bir türlü ayrılmayan Ferrari'nin daha mı az işine geliyor acaba?…

  6. ısınıze gelmıyor oyle degılmı ama kuzu kuzu geleceksınız arkamızdan yoksa tek basınıza yarısacak takımda bulamıyacaksınız ? tabıkı ıstemezsınız ayrı bı serı bu vazıyette guzel gıdıyor hersey

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir