Karthikeyan: "Her Hafta Gelişiyoruz"

yazar:

kategori:

Karthikeyan: “İspanya GP, takımın evi; bu yüzden şüphesiz özel bir yarış olacak. Burada son yarıştığımda, 2005’te, pistten ve atmosferden keyif almıştım. Bu sefer kalabalıkta Hispania Racing taraftarlarının bizi alkışlaması, orayı daha da özel bir hale getirecek.”

HRT’nin İspanya’da sahip olacağı bazı özel parçalarla Hin pilot, daha da gelişim kaydedeceklerine inanıyor.

Karthikeyan: “Araçta olacak yeni parçaların, olumlu yönde bir adım atmamızı sağlayacağını umuyorum. Taraftarların desteği güzel ama iyi bir hafta sonu geçirme adına hâlâ sıkı bir şekilde çalışmamız gerekiyor. Bunun için herhangi bir kestirme yok”

“Son birkaç senede burada çok tur attım, özellikle de 2010 aracıyla çoğuınlukla yağmurlu havada bu sene sezon öncesi testlerde. Pisti çok iyi tanıyorum. Favori pistlerimden birisi. Hem araç hem de pilotlar için çok teknik ve zorlayıcı bir pist. Mühendisler de bu pist hakkında çok tecrübeli. Bu yüzden ayarlar açısından iyi bir temelde başlayabilirler. Ama yeni F111 için ideal ayarları bulma adına yine de çok çalışmamız gerek”


Yorumlar

  1. İyi güzel ama son iki sıra garanti sizin için. Hiç olmazsa bu yıl aracın görünümünü güzelleştirdiler. Virgin hala çamur gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir