Smith'in Hedefi Lotus'u Kazanabilecek Duruma Getirmek

yazar:

kategori:

Geçen sene haziran ayında Force India’dan ayrılıp Lotus ile anlaşma sağlayan Smith, Force India ile anlaşması gereği Lotus’ta çalışmaya erken başlayamadı.

Smith “Team Lotus’la karşılaşacağım mücadele öncesinde çok heyecanlıyım. İlk defa fabrikada bulunuyorum ve tüm departmanlarda gördüklerim karşısında gerçekten etkilendim.”

“Kariyerim boyunca Jordan, Renault, Red Bull ve Force India gibi takımlarda ilginç zamanlar geçirdim ve bulunduğum yerlerde kazanma deneyimini yaşadım.”

“Ancak bu takımlarla hiç şampiyonluk yaşayamadım ve Team Lotus’taki hedeflerimden birisi bu.”

“Bu takımın 2010 sezonunda gride oldukça fonksiyonel bir araçla gelmesi karşısında etkilenmiştim ve çok kısa süre içerisinde profesyonel görüntü çizdiler. Çok büyük başarı elde ettiler ve 2011’de bunu daha da arttırdılar. Bu yüzden uzun vadeli başarı için kaynaklar var ve takıma önümüzdeki sezonlarda hedeflerine ulaştırma yolunda yardım etmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Önümüzdeki sezon Force india gibi veya daha iyi olabilirler

  2. redbull un bunu başarması 6 sene sürdü yani jaguar yerine 0 dan başlasalar belki daha erken olabilirdi de 😀 yani belki doğru adamlar doğru yere getirilirse neden olmasın 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir