Mansell "Muhteşem" F1 Sezonunu Övüyor

yazar:

kategori:

Sezonun şimdiye kadarki bölümü için Mansell: “Kesinlikle muhteşem”

“Red Bull’un iyi başladı ve Seb Vettel, dünya şampiyonluğunu mükemmel bir şekilde savunuyor, muhteşem yarışlar çıkardı”

“Lewis de bir galibiyetle harika bir iş çıkardı ama McLaren biraz daha tempo bulması ama daha başlardayız”

“Birçok şeyin tersine dönebileceğini biliyoruz. Ferrari her sene yavaş başlıyor gibi görünüyor ama geri dönmeye başlayacaklarını hayal edebiliyorum. Yine gelişim yarışı olacak.”

Mansell, Vettel’in şu anda ayrı bir ligde yarıştığını ama rakiplerinin sezon ilerledikçe onu yakalayacak kapasiteye sahip olduğunu belirtti.

Mansell: “Sebastian diğer bütün pilotlardan çok daha iyi bir iş çıkarıyor. İstikrarı… Dünya şampiyonu olarak üst seviyelerde. Olabileceği en iyi yerde. Çünkü takımı, unvanını korumada, onu kazandığı döneme göre daha iyi şartlar sunuyor.”

“Aynı seviyede mücadele etmek, diğer takım ve pilotlara kalmış. Biraz psikolojik, biraz performans; ama sezon ilerledikçe bazı muhteşem yarışlar seyredeceğimize eminim”

“Lewis, Jenson ve Alonso… Hepsinin geri dönme yeteneği var; takımlarını zorluyorlar. Bu sene ortalarda olmayan birinin kazandığı birkaç yarışın olacağını da düşünüyorum. ‘Nasıl kazandılar’ diyeceksiniz “

Mansell ayrıca Michael Schumacher’in rekabetçi olamaması halinde sezon sonunda sporu bırakması gerektiğini düşünüyor.

Mansell: “Birçok insan Michael’in üzerine gidiyor ve neler olup bittiğini gerçekten bilmiyorum. Michael’in bu sene çok daha iyi olmasını bekliyorduk ve onun hızlı, çok daha iyi olduğunu düşündüğünüz zamanlar oluyor (ama) sonrasında birden bire işler tersine gidiyor.”

“Sene sonu geldiğinde eğer işler gelişmemiş olursa, bazıları onun artık söylenenlere kulak vermesi gerektiğini söyleyebilir”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir