Buemi Tekrar Puan Peşinde Koşmak İstiyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotları, Daniel Ricciardo’nun da baskısı altında bu sene iyi işler çıkarmak zorunda ve Buemi, şimdilik bir adım önde görünüyor ve bunu sürdürmek için devamlı çalışıyor.

Buemi: “Pazartesi ve Salı, son iki gündür İngiltere’de simülatördeyim ve Çarşamba günü buradan Barselona’ya geçeceğim. Bu yüzden paket gibi bir iki hafta oluyor. Tekrar yarışmayı dört gözle bekliyorum. Sezonu oldukça iyi bir başlangıç yaptık; hatta Malezya ve Çin’de de 1-2 puan alabilirdik ama genel olarak işler yolunda gitti”

İstanbul’daki yarış için Buemi: “Türkiye’de, yarışın sonlarında yeni lastikleri benden iyi olan iki Lotus Renault’u arkamda tutamadığım son bölüme kadar çok geçiş yaptığım güçlü bir yarış çıkardım. Di Resta hariç kimsenin yarış dışı kalmadığı bir günde, 7. bitirebilecekken 9. olmayı göz önünde bulundurduğunuzda, aracımızın yarışlarda rekabetçi olduğu sonucu çıkar.”

İspanya GP için ise Buemi: “Bu kış Barselona’da uzun süre test yaptık ama aracımız, Şubat ayından bu yana çok değişti ve elbette pist şartları şimdi daha sıcak. Bu da demek oluyor ki lastikler bu hafta sonu farklı davranış sergileyecek. Ama (lastiklerin) Türkiye ve Çin’de gördüklerimize benzer bir şekilde çalışacağını bekliyorum. İyi bir şekilde çalışmaya devam edeceğimizi ve bir defa daha puan peşinde koşacağımızı umuyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir