Button: "Red Bull Üstünde Baskıyı Arttırmalıyız"

yazar:

kategori:

Çin’de Lewis Hamilton ile Vette-Red Bull egemenliğine son vermelerinin ardından McLaren, Türkiye’de podyumdan uzak kaldı ve önceki formunu sergileyemedi

İstanbul’a götürülen güncellemelerin yarış mesafesi dayanıklılığına sahip olmadığından şüphe edildiği için araca eklenmemesi ile Button, böyle sorunların İspanya’da tekrarlanmaması gerektiğini belirtti.

Press Association Sport’a konuşan Button: “Yerimizde sayamayız, ileri gitmeliyiz. Bu takım asla pes etmeyecek. Bunu biliyorum. Barselona’ya iyi gelişimler getireceklerine inancım tam. Red Bul kesinlikle hızlı ve çok puan topladılar. Ama onları baskı altına aldığınızda işler çok çabuk bir şekilde tersine dönebilir. Bu yüzden en kısa sürede bunu yapmamız gerek.”

Sezon öncesi testlerde sorunlar yaşadığı Barselona’ya gidilirken Button, geçmişin unutulması gerektiğini ifade etti.

Button: “Sene öncesinde kötü bir yerdeydik ama kışın olanları unutup ilk yarış ve sonrasına bakmalıyız. Aracı geliştirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Ama Türkiye’de bunun üzerine koyamadık”

“Umarım Barselona’da yükseliş yaşarız ve daha fazla tempomuz olur. İhtiyacımız olan bu; elimizden geldiğince kısa sürede araca bir şeyler eklemek. Açıkçası amacımız bu ve umarım bize yardım edecek, sadece Red Bull’larla değil önümüzdeki araçlarla mücadele etmemizi sağlayacak diğer alanlarda da bazı değişiklikler yaparız”

“Açıkçası herkes elinden geldiğince iyi iş çıkarıyor. Ama her zaman daha fazlasını istersiniz. Gittiğiniz yer yarışta aracı geliştirmeniz gerekiyor. Bunu Türkiye’de yapmadık. Çünkü iki aracımızdan en iyisi 4. oldu”


Yorumlar

  1. Forza_Jenson avatarı

    Didemcim yanlış taktik vardı son yarışta hatırlatırım.Yoksa kafa tuutu jens Lewis e karşı.Ama kısmen de olsa katılıyorum sana

  2. doğru söze ne denir…

  3. Aynen. Çabuk aşınan lastikler gelince Hamilton yavaş kalacak Button hızlanacak diyorlardı ama hiçbir şey değişmedi.

  4. RB ye baskından önce bence kendi performansını artırmalısın Button'cığım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir