Alonso, Sorunsuz Bir Cuma Umuyor

yazar:

kategori:

Alonso: “Cuma günü iki serbest antrenmanda, aracın ince ayarlarını yapmak ve yeni teknik parçaların davranışlarını kontrol etmek için sürekli çalışmak çok önemli olacak.”

“Ayrıca lastik açınmaları ve çalışmaları da hayati önem arz ediyor. Testler sırasında yaptığımız yarış simülasyonunda önemli derecede bozulmalar görmüştük, özellikle de ciddi baskı altındaki ön sol lastikte. Farklı sıcaklıklar altında durumun değişip değişmeyeceğini göreceğiz”

İspanyol pilot, Ferrari’nin gelişim konusunda çalışmalarını övdü ama ülkesinde zafere ulaşamayabileceğini de ekledi.

Alonso: “Kağıt üzerinde, piste çıkıp hemen galibiyet mücadelesine girişme potansiyelimiz henüz yok; bu bağlamda açıkça favori olan bir takım var”

“Bununla birlikte bu sporda işlerin çok çabuk değişebileceğini biliyoruz. Sonunda Türkiye’de podyuma çıkabildik. Yolumuz hâlâ uzun ama en azından doğru yönde ilerlemeye başladığımıza inanıyorum”

“Bu son günlerde takım, 150 Italia’nın gelişimi, Monako’nun da gelmesiyle art arda iki yarışa hazır olmak için çok sıkı çalıştı”

“Fabrikada geçirdiğim günlerde herkesin gerçekten mücadeleye geri dönmek istediğini hissedebildim. Bu his çok güçlü; neredeyse dokunabiliyorsunuz: İster toplantıda insanlarla konuşurken, ister Gestione Sportiva’da yürürken”


Yorumlar

  1. Duygu Gülşen avatarı
    Duygu Gülşen

    Alonso gibi bende bu cuma gününün sorunsuz olacağını umuyorum.Antremanlarda başarılar Fernando Alonso 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir