Schumacher'in Hedefi İlk Altı

yazar:

kategori:

Schumacher’in takım arkadaşı Nico Rosberg Türkiye’de ilk 3 içerisinde yer alabilmişti ancak Schumacher hedeflerini daha düşük seviyede tutmayı tercih etti.

Schumacher “Oldukça iyi bir cuma günü geçirdik ve gelişim açısından ilerlediğimizi gösterdik.”

“Bununla birlikte diğer takımlar da geliştiler bu yüzden verileri tam anlamıyla incelemeden ancak 3. çizgi için mücadele edebileceğimizi söyleyebilirim. Yarın performansımızı daha da fazla geliştirmeye çalışacağız.” dedi.

Bugünü 6. sırada tamamlayan Nico Rosberg Mercedes’in henüz gerçek performansını göstermediğini düşünüyor.

Rosberg “Genel olarak iyi bir gündü, iyi testler gerçekleştirdik ve ağır yakıt yüküyle çalışmalara odaklandık. Bu nedenle sıralamada çok yukarıda yer almadık. Bir şeyler öğrendik ve önemli olan buydu.”

“Bugün aynı zamanda zordu çünkü rüzgar çok fazlaydı ve lastikler iyi çalışmıyordu. Bu açıdan karışık bir gün oldu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ben şahsen bugün araçta bir gelişim görmedim. aynı sıkıntılar devam ettiği gibi performans artışıda yok. beceemeyecekler bu işi.

  2. ilk altı değilde altıncılık olmalı hederi her halükarda mclaren ve rb önünde olacak alonsoyla birlikte hedefi rosberg ve massayı gecmek olmalı gerçekçi olmak gerekirse…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir