Schumacher, Başarının Geleceği Konusunda İkna Oldu

yazar:

kategori:

Schumacher geçen sene geri döndüğünden beri bir türlü bekleneni verememiş olsa da, sonuçların gösterdiğinden çok daha fazla gelişim gösterdiklerini söyledi.

Schumacher “Geçen sene muhtemelen istediğim yerde değildim. Ancak bu sene eksik bir şeyin olmadığını söyleyebilirim. Başarı için tüm gereksinimler mevcut ve artık tüm her şeyi bir araya getirip optimize etmeliyiz.”

“Ardından şu anda Red Bull’un olduğu gibi olabiliriz. Bunu yapacağımızı biliyorum.” dedi.

Schumacher ayrıca spora geri döndüğünde Mercedes’in bir anda güçlü olmasını beklemediğini ve Brawn’ın 2009’da kazandığı başarının anormal olduğunu söyledi.

Schumacher “Tabi ki Ross’un 2009’daki başarısının ardından daha hızlı gelişim istiyorduk. Ancak o sene olağan dışı bir şey oldu. Bir takımın zirveye oynaması için en az 3 sene gerektiğini bilecek kadar uzun süre yarıştım.”

“Bekleyenler için güzel şeyler geleceğini biliyorum. Doğru yolda olduğumuza eminim ve sonunda başarılı olmak için her şeyi yapıyoruz.” dedi.

Schumacher, geride kalan yarışların ardından kendisine yapılan eleştirileri de önemsemedi.

Schumacher “Beni eleştirmek için bekleyen bir çok kişi olduğunu biliyorum ancak bu sporda başarılı olmak için sakin kalıp çalışmak gerektiğini bilecek kadar uzun süredir buradayım.”

“Gerçekte Formula 1’de her şey bir anda oluyor. Burada iyi bir yarış geçirirsem 2 hafta önce Türkiye’de olanları kim takacak? Zihninizi boşaltıp fazla düşünmemelisiniz. Geriye bakmak faydasızdır. Hedeflerinizi başarmaya odaklanmalısınız.” dedi.


Yorumlar

  1. Senin için ikna oldum ama takım için değil.

  2. Schumacher çok doğru söylemiş.

    Bu haberin başlığı ile söyledikleri arasında alaka yok. Orası ayrı.

  3. Brown düşünmüştür bir yol Schumi ile kafaya kafaya verip. bridgestone lastiklerini prelli gibimi boyarlar. Araca v10mu takarlar. 5 katmanlı difirüzörmü yaparlar. traction kotnrol mu kullanırlar. Oynar kanatlarmı takarlar bulurlar. Bir açık yol bulmuşlardır.

  4. Çeviren yanlış çevirmiş olabilirmi :d bizim göremediğimiz ne varmış araçta ve nasıl ikna olmuş 🙂
    daha 2 hafta önce keyifsizdik 🙂

  5. İşte adanmışlık budur gerçek pilot budur F1 'in en güzel yanlarından biride hırs ve azimdir.
    Tüm takımlar deli gibi çalışıyorlar kısıtlamalar olmasa daha neler olur bilemeyiz…

    Ama bu yarıştan pek beklentim yok sert lastikle başlamak ne kadar doğru bilemeyiz üstelik kers çalışıyormu onuda bilmiyoruz

  6. kim ikna etti acaba kendisini bu konuda merak ettim 😀

  7. Bakalım bu yarışta daha neleri bozulacak Mercedes'in…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir