Hamilton, Komiserler Tarafından İncelemeye Alındı-Ceza Yok

yazar:

kategori:

Padoktan gelen bilgiye göre McLaren’den Hamilton ve Button, Red Bull’dan Webber ile Toro Rosso’dan Alguersuari, sarı bayraklar altında yavaşlamadıkları gerekçesi ile inceleme altında.

Komiserler, inanılan o ki Team Lotus’tan Heikki Kovalainen’in yarış dışı kaldığı dönemde bu pilotların hareketlerini kontrol edecek. İncelem sonunda çıkacak sonuç ilerleyen zamanda açıklanacak.

Sonuçta eğer hem Hamilton hem Button hem de Webber’e 20 saniye süre cezası gelse dahi yerleri değişmeyecek

SONUÇ:

Ekleme: Komiserler kurulundan gelen bilgiye göre pilotlara kınama verildi, herhangi bir ceza yok


Yorumlar

  1. Çakal yavrusu ne bu şiddet.Biraz sakin ol.Kuyruğundaki acı böyle dinmez.

  2. Tahsin sana ne oldu bu aralar çok fazla hiddetlisin 🙂 Alonso taraftarlarını genelleme yapsam %90 Hamiltonu sevmez,nefret ederler.geriye kalan %10 iyi yarışçı olduğunu belirtirler.sevmeselerde nefretde etmezler.aşağıdaki yorumun sana yakışmadığı için hatalı olmuş Onur da belirtmiş..Sen,ben bizler çok olumsuz düşünebiliriz ama her düşündüğümüzü buraya yazmayalım.birisi hamiltona bu sekılde yazsa kızarım ama sallamamda çok fazla.Anam değil Babam değil çok fazla kafaya takmam.Alonso fanları öyle değil,hemen alınıyorlar 🙂

    Ayrıca bu gün Ferrariyi Hamilton kullanıyor olsaydı bile tur yemesede tur yemiş kadar geride kalırdı bence..

  3. araçtan demek bahane aynı araç 2 hafta önce podyumdaydı ne olduda tur yedi kaza yok sorun yok üstelik ilk virajı ve yarışın belli bölümünü lider götürmüşken bunlar sadece bahane 2 hafta önce araç çok gelişti süperiz diyenler şimdi araç kötü diyor. monacoda alonso podyuma çıkınca ferrariye methiyeler düzmeye başlanır tamam pit ekibini eleştir bunu herkes yapar stratejiyi eleştir tamam onuda herkes yapar ama bir sorun yokken yarışın belli bölümünde lider gidip favori isimlerle aynı tempoyu tutturmuşken tur yemek araç kötü demek sadece bahanedir.

  4. Ver en iyi aracı şampiyon olsun hesabı. Zorluk nedir sabır etmek nedir bilmezler.96 daki harabeden 2000 lere getirenler belliydi.Onların şimdi hiçbir önemi yok .Her yeni gelen pilotları eskisi kadar iyi oluyor bu takımda.Hala mukayese ediliyor geçmişle .Demek ki özlem geriye yönelik .Bir insan da geçmişini özlerse zaten bugünkü durumu ortaya çıkar.Fazla felsefe yapmayayım Yani demek istediğim başta imam yok cemaat te yok artık savunan da yok.Kısacası "Tifosi" yok.

  5. yarış kazanırsa alonso çok iyi tur yerse araç çok kötü güzel savunma. :))işin özeti araç iyi değilse işin zor ama araç iyiyse herşey mümkün ama araç kötüykende limitleri zorlayan yegane isim Lewis Hamilton. ve tekrar ekliyorum ferrariyi bugün hamilton kullansa yinede podyumda olurdu.

  6. Bak sen… Hakiki tifosilere sesleniyorum. Görüyorsunuz Ferrari'ci olduğunu iddia eden zatların yazdıklarını. Suçu yine takıma atıyorlar. Kendilerine toz kondurmuyorlar. Dikkat edin. İyi dost kara günde belli olur derler. Takım iyiyken herkes destekler tabii. Hakikatler kötü günde ortaya çıkıyor. Kim dost kim düşman ortaya seriliyor. Aman dikkat.

  7. ya ferrarici arkadaşlar kızmasın ben biraz işin gırgırındayım ama kendi evinde tur yemek her ne kadar araçtanda kaynaklansa çok kötü karizma çizdirir Alonso çok demorilize haldedir şimdii

  8. Biraz beklemeni tavsiye ederim. 30-45 dakika içinde siliyorlar. Bize de küfrettiler de oradan tecrübeliyiz.

  9. :DDDDD redbulu yavaşlatın demesin ama güldüm yorumuna

  10. sezon başında mclarene tur bindirme hayalleri kuran ferrariciler artık alonsonun kendi evinde tur yediğini görmüş olup bir demoralizeninde etkisiyle mclaren ve hamilton taraftarlarına sallamaya başlamıştır yok aynı araçta olsa aynısını yaparmıydı 2007 yılında ilk yılında son iki yılın dünya şampiyonunu yenmiş adam yine yener herzamanda yener 2008 yılında mclaren fernando alonsoya ihtiyaçları olmadığını öngörerek alonsoyu şutladı ve şampiyon oldu ama alonso son 5 sezondur şampiyon olamıyor eski hırsından uzak hala aynısını yaparmıydı şu bu 2007 yılında daha fazlasını yaptı pilotlarının çaylağa geçilmesi bazı alonsocularda giderilemiycek hasara neden olmuş. etkisi dahada devam edeceğe benziyor…

  11. Kendini onlarla niye bir tutuyorsun ki güzel kardeşim.

    Bahsettiğin yorumlara cevap verme demiyorum. Ver, ver ama onların göstermiş olduğu seviyesizliği sen gösterme.

    Hem bir sonraki yarışta desteklediğin pilotun aynı duruma düşmeme garantisi var mı? Bu sefer aynı ifadeyi karşı taraf kullansa hoşuna gider mi?

  12. Hem suçlu hem güçlü derler bizim buralarda senin gibilere.

  13. Alonso 2008'de Japonya yarışını kazanmış altında yeterli bir araç olmadan. 2009'da yine aynı yavaş aracıyla Singapur'da podyum'a çıkmış. Torro Rosso'ylada yağmurlu bir Gp'de 1. olurdu sanırım.

  14. Bence şampiyonadan ihraç edilmesi lazım .

  15. Evet aracı da sen ürettin zaten ordan biliyorsun değil mi.

  16. neden bildirdinki benim tuttuğum pilota yıllarca deri renginden dolayı maymun kara oğlan kara zalim gibi aşağılık terimler kullananlar var şimdi onlar çıkıp ben alonsoya sürüngen dediğim için tepki göstermişler biriside yukarda dünya şampiyonuna sürüngen diyebilecek kadar adilikten bahsetmiş sen bir dünya şampiyonuna yıllarda deri renginden dolayı maymun karacocuk benzetmesi yaparsan bende istediğim benzetmeyi yaparım. kimse kusura bakmasın.

  17. dostum zaten kınama dışında en fazla 25 sn yada 20 sn gelirdi yarıştan ihraç edecek halleri yoktu ya yine birşeyler değişmezdi neden bukadar sinirlisiniz anlamadım monacodada siz iyi olursunuzzz

  18. Kesinlikle gösteremezdi. Burada bazıları sadece olayı sonuç odaklı düşünüyor. Yarış içinde olan olaylar ya da nedenlerle kimse ilgilenmiyor. Alonso bugün yarışta elinden geleni yapmıştır şahane bir start almış İkinci pitlere kadar Vettel'li arkasında tutmuş. Webber'e muhteşem savunma yapmış, geçilmiş ardından tekrar geçmiştir. Ama malesef bir kez daha Ferrari pit duvarı yüzünden yarış baltalanmıştır. Hangi akla hizmettir ki sert lastiklerin yavaş olduğunu bile bile uzun bir sert lastik periyodu seçmiştir Ferrari anlam veremiyorum.

  19. Ferrari bu sene zirveye oynayacak kadar hızlı bir araç üretememiş olabilir ama tur yiyecek kadar zayıf bir araç da üretmedi.

  20. ağzını topla artiz herif hıyar görmek istiyorsan aynaya bak.

  21. Vettel Ferrari ile tur yemeyi başarır, ondan kimsenin şüphesi yok. Asıl soru şu: Alonso Toro Rosso ile yarış kazanabilir mi?

  22. Turu yiyen Alonso değil Ferrari 150 İtalia' dır. Bunun da nedeni sert lastiklerle çok yavaş kaldığı içindir. Bunu gerçek F1 taraftarları görebilir ancak, işi gücü Alonso'ya sallamak olan bazı şahsiyetler için ancak alay konusu olabilirdi. Sanki bir tek Alonso tur yemiş gibi. Ama bu onların F1 bilgisizliklerini açığa vurmaktan başka bir işe yaramıyor üzgünüm.

  23. İlhan senden bahsetmedim.Sen dünya şampiyonu bir f1 pilotuna sürüngen diyebilecek kadar adi birisi değilsin.Site yönetimi geçen yıllara nazaran kurallarda biraz daha esnemiş ki ben bunu dile getirmek istedim.Bir tane adamakıllı birisi bana Fernando'nun 3 ve 4. pitstoplarının aralığından bahsetmedi.ilk sertler 10 tur kullanıldı .İkinci sert lastikler 26 tur kullanıldı.Son turlarda araç yolda tutunamaz haldeydi.Kimse bundan bahsetmiyor .Varsa yoksa hakaret.Tencere dibin kara seninki benden kara..

  24. Bunu bilemeyiz cünki bir önceki yaris alonso 3. oldu

  25. haklısın 🙂 Tur yemezdi Vettel Ferrariyle :)))))

  26. Bazi yorumlara cok güldüm olayi 2011 den alip taa2008 e kadar götürenler bile olmus en cokda dünyanin en zengin sürüngeni,KINA ma ve Taksimde asmali laflari daha cok var ama signaz buraya,neden olayin keyfini cikarmiyorsunuz kazanan kazandi 42 milyon veya 50 milyon sürünse ne olur adam zengin ama siz burda bir birinizi yiyorsunuz spor keyif isidir sitres yapmayin, vettel,lewis cok güzel bir yaris isletdiler bize son tur damali bayraga kadar heyecan vardi daha ne isteyelimki F1 izleyicisi olarak sayri bayrak altinda yavaslamamis peki vettel yavasladi da benmi görmedim vettel yavaslasa lewis gecip giderdi demeki kimse tinlamamis sayri bayragi .bide ben patlatayim Alonso sari bayrakda yavaslayinca tur yedi ********* sucu ne 🙂

  27. tabikide gösteremez ilk viraja lider girip yarışı tur yiyerek tamamlamak ayrı bir yetenek tabii..:))

  28. Sarı bayraklar pek de önemli bir durumda sallanmıyordu zaten. Aradaki farklar da çoktu, süre cezası da fark etmeyecekti, kınayalım gitsin dediler heralde.

    Bu arada Ferrari ve Mercedes nasıl oldu da tur yedi anlamış değilim. Belli ki bu pistle alakalı birşey.

  29. En son kullandığın ifade olmamış. Yorumunu uygunsuz olarak bildirdim, bilgin olsun.

  30. Evet. Eminim ikisi de yarışı rahatlıkla Webber'in bir tur gerisinde bitirebilirdi.

  31. Senın söyleyiş tarzın hakemler olayın içindeki pilot Hamilton olduğu için ceza olarak kınama veriyorlar başka ceza vermiyorlar.ben sana desemki alonso nereye giderse içine ediyor batırıyor her turlü üç kağıtcılığı beraberınde götürüyor,bu sadece alonsodan ötürü olan bir şeydir.ama sen her yarış pistinde her yarış farklı hakemler oldugunu bilmene rağmen hamilton varsa sadece kınama olur dıye yazıyorsun.

    Ha ama dersenki Hamiltonun yarış sonrasında incelemelerine sebep olan olaylar zaten kınamalık olaylar,daha büyük cezalar verilmemiş olması isabet olmuş,o zaman eyvallah 🙂

  32. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Asla imkan ve ihtimal yok.

  33. Ferrari ve benim de aralarında olduğum Mercedesçilerin bugün sinirleri gergin, fazla dokumayalım lütfen 🙂

  34. aynen. Tur yemek ne demek yaa Mercedes de yedi, ferrari de yedi. bu mudur rekabet?

  35. Bütün f1cilere sorarım vettelin hamitonın altındaki araç ferrari 150. italya olsa fernandonun gösterdiği performansı gösterir mi?

  36. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    iyi de benim düştüğüm duruma ne denir biliyormusunuz…
    Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar….
    hamilton varsa en fazla kınama olur dedim, kınama oldu, eee şimdi benim suçummu bu…

  37. ne bekliyordunuz? oracıkta darağacı kurup idam etmelerini filan mı? komik olmayın. biride çıkıp diyorki, ben demiştim!! ben demiştim!!! banane banane ben demiştim işte!! :)))) kötü geçen bir günden sonna kendini tatmin edecek şeyler bulmak, başka bişe değil. ne gelecekti ki zaten, ya kınama yada 20sn. 20 sn verseler bile ne değişecekti? tur yeme olayı gerçekten psikolojiyi bozmuş. hani pitlerde hata olur, lastiğin patlar pite kadar gelip yenisini takarsın vs… olağan dışı şeylerden tur yersin gayet normaldir ama bu tür olaylarla karşılaşmadan tur yemek ayrı bir beceri olsa gerek. 😀 20sn olsaydı lewisten tur yememişmi olacaktınız, onun peşindemisiniz?? 😀

  38. 🙂

    Alışmış kudurmuştan …

  39. Sayın site yönetimi
    Yorum adı altında dengesiz söylemler havada uçuşuyor.Lütfen sitenin huzuruna dikkat edin.uygunsuz içerik işe yaramıyor galiba.Pilotlara yapılan hakaretlere engel olun lütfen.İşler çığrından çıkmasın.Tek amacı sallamak olanlara prim vermeyin.

  40. bu gün güzel bir yarış geçirdik keyfimiz yerinde böyle garip şeyler okuyunca insanda tepki verme hissi uyanıyor hatta ALONSO'yu sevmeme rağmen bazı yazılar yüzünden onu bile aşağılayarak yazı yazmak zorunda kalıyorum bunu istemiyorum ama gerçek bu!

    başkasına yazmış olduğunu görmedim direk bakınca benim gördüğüm sonuç çıkıyor

  41. tur yiyen alonsoya 42milyon dolar…
    olaysız massaya 15milyon dolar

    ferrarini tur yediğini görmek paha biçilemez… bilmem anlamlı geldimi sana…

    sus bence artık bugün konusmaya hala mecaliniz kaldımı bu kadar rezil olduktan sonra..

  42. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    yok, savcı felan değilim…
    madem atladın açıklayayım, haber çıkınca en fazla kınama olur demiştim, aşağıda okursan, bazı arkadaşlarda akılları sıra kafa geçtiler benle, sonuç KINAMA, onları harbi takdir ettim birşey demediler, sen ordan atlarsan senin onların Avukatı olduğunu düşünmeme bozulma o zaman…
    konu bundan ibaret, yoksa ne senin ne arkadaşların nede kimsenin şahsına hakaret etme gibi bi niyetim yok, anlaşıldı……

  43. adam yarıştığı için kınanıyor ilginç alonsoyada vereceklermiş ama o kendi evinde sürüngen haline büründüğü için ona bu acı yeter demişler alonso=sürüngen.

  44. senin savcılık sanırım

  45. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    hayrola meslek avukatlık heralde senin …

  46. bu kınama seni neden bukadar sevindirdi? ceza almadık diyemi seviniyorsun? seni anlamadım gitti buna sevinmen için mclaren taraftarı olman lazım (kapak+son gülen=1 tur)

  47. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    :))))) SONNNN GÜLENNNN :))))

  48. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    tabiki kınama gelmiş yine, kapak olsun….
    haahahaahhaaa , son gülen…..

  49. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    hamilton=kınama
    1 saattir söylüyoruz burada…

  50. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    yusuf ve can bundy….
    azıcık utanmanız varsa susun….
    ukalalık yapıp ben demiştim demek istemiyorum ama malesef durum bu….
    laflarınızı bu ceza aynen size iade ediyor….
    ben sölemiyorum verilen ceza öyle diyor….
    anlaşıldı umarımm……

  51. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    kardeş sende hakkatten abartmışsın biraz geçen sene valencia da bile ihraç vermediler buna mı vercekler üstelik hamilton aysa hiç vermezlar yani:)=)

  52. alonso fiayı tehtid etmiş mclarenleri yavaşlatın yoksa gizli kapaklı işlerinizi basına sızdırırım bknz:2007 singapur örnek kişilik en çok kazanan pilot ve sürünen pilot dünyanın en zengin sürüngeni:FERNANDO ALONSO…

  53. hiç birşeyden haberim yok demiş haftaya ortaya çıkar bildiği bknz.:2008 singapur.

  54. Son derece gereksiz bir inceleme.

  55. frenler tutmadı demiş 🙂

  56. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    haklısın.f1 kurallarını bilmeyen birinden ne beklersin.bknz: kanada gp

  57. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yine yalan söyler ve kurtulur.Sonra da f1 i bırakacağım der affedilir.2009 melborne.
    Kınama rekortmeni olmaya aday.

  58. dediğim gibi önemli birşey değildi avantaj yok ortada bir ceza vermek ağır olurdu.

  59. bence takımlar spordan ömür boyu men edilmeli pilotlarda idam edilmeli çok önemli bir durum herkese ibret olmalı hatta bunları taksimde asmak lazım. :)))

  60. Sadece kınama cezası geldi, bilginize,

  61. ihraç az olur, spordan men edilsin bence..

  62. Yusuf  Hitay avatarı

    tur yemek pek iyi gelmemiş

  63. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    hahaha şebelekler sizi, balık hafızalı olmayın, dönün 2010 a bakın, hamilton neler yapmış ne cezalar almış….

  64. yaw yönetim nerde biri çıkıp şu pilot ölse diye yorum yapıyo siz nasıl oluyo da bunu yayımlıyosunuz sonra ben sert yorum yaptım mı yayımlama ne tür bi ayımcılıktır bu biraz seçici olamaz mısınız

  65. yaw yönetim nerde biri çıkıp şu pilot ölse diye yorum yapıyo siz nasıl oluyo da bunu yayımlıyosunuz sonra ben sert yorum yaptım mı yayımlama ne tür bi ayımcılıktır bu biraz seçici olamaz mısınız

  66. niye alonsoyu çok mu sert ezdi yoksa fena mı madara etti

  67. annene sor

  68. hahaha yorum süper yusuf =))

  69. Yusuf  Hitay avatarı

    tur falan da yiyince güneş çarptı ateş bastı, yazıktır vurmayın.

  70. keşke sende feci şekilde ölsen.

  71. hiç vijdanına sordunmu?
    tarafsız bir kişi gibi 1 kez niç düşündünmü?

  72. keşke hamilton feci biçimde ölse

  73. ihraç edilse dahi alonso yediği turu geri alamıycak. senin kafan güzel herhalde yada ilk yarışını izledin bugün

  74. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    bence ihraç eedilmesi lazım

  75. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    işin içinde hamilton varsa verilecek ceza en fazla "KINAMA" olur :))

  76. zaten 3. buttonla arasında 35saniye fark vardı bişey değişmez…

  77. Hepsine 20 saniye ceza verirler olur biter,yerleri değişmez…

  78. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    en fazla 5 sn ceza verirler her birine

  79. sarı bayraklar altında yavaşlamamışlar diye ama sorun çıkmaz diye düşünüyorum sonuçta yer kazanmadılar.

  80. Yusuf  Hitay avatarı

    ne ala memleket

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir