Di Resta: "Sonuçtan Tatmin Olabiliriz"

yazar:

kategori:

Paul Di Resta: “Bugünkü sonuçtan fazlasıyla tatmin olabileceğimizi düşünüyorum, özellikle de gridde 4 sıra kazandıktan sonra.”

“Dün lastikleri koruma adına sıralamadan taviz verdik; kesinlikle doğru bir yaklaşımdı. Ama daha fazlasını yapmak için biraz daha tempo eksiğimiz vardı. Ayrıca birkaç defa, 1.,2. ve 3. bölümlerde Toro Rosso’ların arkasına takıldım; bunlar olmasaydı biraz daha yukarıda yer alabilirdim. Yine de çok olumlu şeyler vardı. Çünkü stratejinin işe yaramasını sağladık, pitstoplar iyi geçti. Önümüzdeki araçların sorun yaşamadığı bir yarışta beklenebilecek bir sonuç aldık”

Başı özel hayatıyla ilgili dertte olan takım arkadaşı Adrian Sutil, beklenen bir yarış olduğunu ifade etti.

Sutil: “Bugünkü sonuç, olmayı beklediğimiz yerdi. Ana lastiklerle başlayarak, Paul’in tersine strateji benimsedim. Bu yüzden çok yavaş başladım ve ilk bölüm kolay olmadı. Ardından opsiyonlara geçtiğimde yarış bana dönmeye başladı ve kademeli olarak ileri gidebildim. Bugün geçiş çok kolaydı, çünkü önünüzdeki araç lastiklerinde sorun yaşadığında çok büyük hız farkı oluşuyordu.”

“Son turlarda araç iyi his verdi. Ama stratejimizden azamisini almak için 2-3 tur daha gidip daha fazla yer kazanabilirdim”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir