Ferrari, Webber 'i Şaşırttı

yazar:

kategori:

Barselona’daki yarış için Webber: “Fernando’nun Türkiye’de galibin 8 saniye ardında bitirmesi ve (İspanya’da) 18 tur lider gittiği yarışta da tur yemesi çok garip.

“Ama bu yarışta olan buydu. Performans açısından farklı araç ve pilotların öne çıktığını gördük. O kadar zor bir yarıştı ki bazı araçlar farklı bir formuladaydı”

Kendi yarışı için ise Webber: “Önüm açıldığında hızlıydım. Ama hemen önüme araçlar çıktı ve önünüz kapalı iken lastiklere daha fazla zarar veriyorsunuz. Geçen senelere bakıldığında insanların arkasında olduğunuzda sıkı bir şekilde yarışabiliyordunuz ama lastikler yüzünden 2011’de durum böyle değil”


Yorumlar

  1. Ferrari Mantalitesi: Araç 3.lüğe mi yarışıyor? Henüz Virgin ve HRT'lere geçilmedi değil mi? Sorun yok, aynen devam.

  2. Schumacher, Ross Brawn, Jean Todt ve Rory Byrne Ferrari'den ayrıldığından bu yana takım yavaş bir düşüş sürecine girdi. İtalyanlaştırmak maksadıyla güzelim takımın içine ettiler. Çok yazık.

  3. bence direkjenson buttonapilotluğu bıraktırıp bizim pitduvarına alalım o adamla hiçbir taktik problemi yaşamayız

  4. rocco junior avatarı

    Haklısın Sinanım çok haklısın ama Ross artık dönmez ya da birkaç sene sonra ancak:) pit ekibi ise emekli işçlier gibi tamamen bir sallapati durum var.Yavaş olmaları yaşlı olmalarından kaynaklı bence:D

  5. kanka size bir ross brawn lazım bence, stratejiden de kaybediyor ferrari. domenicali devlet memuru gibi çalışıyor 🙂

  6. rocco junior avatarı

    Aynen öyle Mclaren taraftarı kardeşim.Artık saçlarımda ciddi manada beyazlama var bu aralar tansiyonumda çıkıyor.Mazallah Ferrari sevgisi yüzünden kalpten gideceğim.Keşke diğer Mclarenci taraftarlarda senin gibi nazik ve duyarlı yorumlar yapabilse.Belki o zaman daha rahat çekilir bu başarısızlık ortamı=)

  7. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Ferrari fan i Rocco Junior kardesim
    -Bunu sizin gibi tifosilerin görüp Ferrari nin görmemesi, yada görmezden gelmesi
    -Geregini yapmamasi, hem takimda hem de sürücülerde birilerine yol vermemesi
    -Bu islerin arkasinda Italyan Mafyasi falan var mi diye söyletiyor insana:))
    -Yani gecen senenin arabasiyla, burnunu biraz kaldir, arka kanadi hareketlerdir, bir kers koy, bir de yeni Scuderia Ferrari logosu yapistir yeter anlayisiyla bu isler nasil olacak?
    -Hale Redbull la yaristigini zanneden beynindeki bant 2010 Abu Dhabi Sakir pistinde kalmi, ileri saramamis pit ve strateji ekiiyle bu isler nasil olacak :))
    -Ne diyim, siz bu sene de mazosist duygularla Ferrari yi desteklemek zorunda kalacaksiniz.
    -Hakkaten yazik bu markaya, bu taraftara

  8. rocco junior avatarı

    Hepimiz şaşırdık dostum aslında biz şaşırmadık bu ekiple herşey mümkün.Biz bile alıştık son 3-4 yıldır inanılmaz işleri başarıyoruz.Kuru zeminde yoğun yağmur lastiği takmak ve pilotları %100 elenme riskine karşı piste yollamamak.Hortum çıkarmamak falan,pit elemanı ezilmesi rakibe endeksli pit stoplar,üreticilik ve yaratcılık olmaması…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir