Briatore'nin Şu An İçin Formula 1'e Dönme Planı Yok

yazar:

kategori:

208’de yaşanan Singapur GP kaza skandalının ardından spordan yasaklanan Briatore Queens Park Rangers takımındaki çalışmalarını arttırdı ve bu hafta sonu Monaco’da bulunuyor.

Dönüp dönmeyeceği sorularının üzerine Briatore “Şu anda buradayım, görmüyor musunuz? Ciddi olursak insanlarla ilişkileri özlüyorum ancak sürekli olarak iletişimdeyim ve bu iyi.” Özlemediğim şey ise Çin’e yolculuk yapmak.” dedi.

Briatore, geçmişi nedeniyle Formula 1’de yer almaktan mutlu olabileceğini ancak yakın gelecekte dönme gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi.

Briatore “Formula 1 harika bir spor ve parçası olmayı seviyorum çünkü orada iyi arkadaşlarım var. Ancak şu anda dönme planlarım yok.” dedi.

Briatore ayrıca Ferrari’deki teknik değişiklikleri de kabul etti ve “Tek bir kişinin her şeyi geliştirmesi beklenemezdi ancak yeniden yapılanmaya ihtiyaç vardı.” dedi.

Michael Schumacher’i yorumlayan Briatore “Onun için dönme kararı kendi fikriydi ve bunu eleştiremeyiz. KArarı böyle ve umarım keyif alıyordur. Bazen az, bazen çok keyif alabilir ancak buna saygı göstermeliyiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Ya bu adam müthiş bir zeka ama çok üçkağıtçı çok karışık duygularım var kendisi hakkında…

  2. oralarda harcamasın kendini 🙂

  3. ferrariciler üzülmesi gerekirken mclarene saldırıyorlar araç bariz yavaş gelişmek için ümitte vaad etmiyor ama neymiş mclaren cephesinde kabus sürüyormuş yoksa ferrariciler ferrariden birşey olmuyacağını anlayıp işi gırgıra alalım mclarene sallayalım anlayışınımı benimsediler son günlerde. bizim için sorun olmaz kim gelirse gelsin rekabet olsun biz severiz.

  4. Pat Symonds en son Virgin'e danışmanlık yapıyordu diye hatırlıyorum.

  5. madem korkulu ruyamiz briatore. neden adam donme planim yok dedi diye daha fazla gerildik mclarenciler olarak. kimin icin kabusun surdugu belli…

  6. QPR da premier lige yukseldi bu sezon adam nereye gitse basarılı oluyo şaka bi yana ferrari pat saymonds ı alsın asıl o seviye atlatır

  7. renonun ron denisi idi bu adam

    mc laren in ise korkulu rüyası

    ve kabus sürüyor mc cephesinde.

  8. bizim için sorun yok nasıl olsa dominik aliden memnunuz tüm mclarenciler olarak. :))

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonso haberlerinin altına "Sözleşme uzatıldı öyleyse Briatore dönecek" diye medyumluk yapan mclaren taraftarları için kötü haber.

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher
    Michael Schumacher'i yorumlayan Briatore "Onun için dönme kararı kendi fikriydi ve bunu eleştiremeyiz. KArarı böyle ve umarım keyif alıyordur. Bazen az, bazen çok keyif alabilir ancak buna saygı göstermeliyiz." dedi.

    briatoire bile bu kadarını diyorsa biz neyi tartışıyoruzki Schumi için 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir