Briatore: "Bütün Sorunlar Webber'i Mi Buluyor?"

yazar:

kategori:

Formula 1’den uzaklaştırılmış olan eski takım patronu, bu hafta sonu Monako’da hem Alonso hem de Webber’in menajeri olarak bulunuyor.

Red Bull’un Avustralyalı pilotu Webber, 2011’e zor bir başlangıç yaptı ve Briatore, garajda işler yolunda gitseydi sonuçlar nasıl değişebilirdi diye merak ediyor.

Briatore: “Takımın, iki pilota da eşit ilgi gösterecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Ne zaman bir sorun olsa, bu Webber’in başına geliyor. Hayatta şanslı olmanız gerekiyor evet ama kötü şansın hep sizi bulması garip”

“Horner’in kalitesine inanıyorum. Ama gösteri için, Webber’in şampiyonluk mücadelesi verebilmesi gerek; Prost-Senna gibi”

“Belki de birinci pilot olmasının daha iyi olacağını düşünüyorlar. Hem rekabetçi olan hem de birlikte çalışabilecek her zaman 1 numaralı ve 2 numaralı pilotlarım oldu”

“Bu, kendileri için yarışan 1. ve 2. pilot olmasına kıyasla daha çok işe yaradı. Fernando ve Schumacher hariç, hiç bir zaman tek pilota bel bağlamadım”


Yorumlar

  1. bunlar redbulda eşit yarışıp birbirine çakan pilotlar değil mi? 2010 İstanbul parkta

  2. mercedes için ikiside eşitmi buna inananıyomusun gerçekten:)bence rosberg kat kat iyi…

  3. “Horner'in kalitesine inanıyorum. Ama gösteri için, Webber'in şampiyonluk mücadelesi verebilmesi gerek; Prost-Senna gibi"
    hangisi Prost, hangisi Senna acaba :))

  4. Takım emirlerinin serbest bırakılmasından sonra bunların olması doğal.Pit-stop tercihlerine bile bakarsanız bunu anlarsınız, Vettel'e hep öncelikli pit uygulanıp karmaşanın içinden çıkarılmaya çalışılıyor, webberde arkadakilerle kendi halinde uğraşıyor.Webber bu sene sıralama ve yarışta problem yaşadığında sesini çıkaran hiç kimse yok, ama Vettel'de problem çıkınca başlık şu ''Kerssiz Vettel 2. Cepten kalkacak.'' Webber sorun yaşadığında da onun altını vurgulayın ki millet anlasın akla karayı.Bu adam geçen sene son 3 yarışa kırık omuzla gelmese şampiyonluğu alacaktı muhtemelen.Vettel tamam harika bir pilot da Webber'de dış kapının mandalı değil.

  5. Flavio'yu severim ancak kendisi de yapardı bu ayrımı özellikle Trulli çok şikayetçiydi bundan Fernando ile farklı araçlar kullanıyoruz diye açıklamaları vardı.

  6. yüzmedin ki havuzda bir kere bu adamla bahtı açılsın:)))

  7. fatih kılıç  avatarı
    fatih kılıç

    ferrari=alonso
    mclaren=hamilton
    redbull=vettel
    mercedes=şu an ikiside eşit
    renault=kubica

    diye düşünüyorum arkadaşlar. bu takımlar bu pilotlardan diğer pilatları için vazgeçmezler. şahsen ben massa için alonsodan yada petrov için kubicadan vazgeçmem. düşüncem bu. saygılar.

  8. nasıl tum sorunlar webberi buluyo denilebilyo daha gecen yariş vettel kersin tamamını kullanamıyodu misal

  9. yaaa briatore tamam sen iyi bir patronsun ama tam bir dark adamsın sendede alonso bir numaralı pilottu,wbberdeki sorunlarda bakalım ilerde daha iyi ortaya çıkar

  10. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    temiz olan varmıki, başarılı olmak istiyorsanız illaki bulaşıyorsunuz kire pasa, bkz. aziz yıldırım ülkemizdeki en güncel örneği yemediği *** yok ama kimse bişey diyemiyor, neticede oda havasını basıyor

  11. Red Bull da şampiyonluğun eşitlikle kazanılamayacağını anladı. Ferrari gibi tek pilot stratejisiyle yarıştığını görüyoruz. Mclaren de öyle.

  12. Bu adam kirli birisi yine de F1'de aktif olarak rol almasını isterim. Yukarıda dediklerine katılmamak mümkün değil. Bir takımda sorunlar sürekli bir pilotu buluyorsa bunu sorgulamak gerekir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir