İzle: Rosberg'in Monaco'daki Büyük Kazası

 

 

 

 

 

 

ingilizce tercüme flash oyunlar firma ekle

ingilizce tercüme flash oyunlar firma ekle

Yorumlar

  1. kazanın oldugu frenleme noktasında bir tumsek var frene gırdıgınde orda cok dengesızlesiyor araç sanırım sıkıntı orda..dikkatli izlerseniz görüceksiniz..

  2. dün efendi mayın isimli bi arkadaş vardı kendisi herhalde ileri sürüş teknikleri uzmanı olsa gerek schumiye araç nasıl kullanılır onu öğretmeye çalışıyordu yok hamilton çaylakken bile yapmamış da bilmem ne falan gelsin bi de rosbergin kazası hakkında engin bilgilerini yazsın da araç nasıl kullanılırmış öğrenelim bu arada rosberge de geçmiş olsun ucuz sıyırdı perez olayında gördük çok tehlikeli bi yer gerçekten

  3. nico ya büyük geçmiş olun.iyi atlatmış.hakikatende mgp nin araçlarında ciddi mekanik yol tutuş sıkıntıları var tamam orası tümsek ama arba da çekirge gibi zıpzıp nico ne yapsın.
    şu jetmana de bir diyeceğim var.nico bir efsane değil.ve ben senin gibi nicoyu bulutlar arasında düşleyen biri değilim bu kaza sana kapak olsun nico iyi bir pilot okadar bir efsanenin start aldığı yarışta o sadece nico, sende sadece jet gazıyla yanan bir adamsın.

  4. ohhwww geçmiş olsun nico büyük bir kaza arka nasıl kopmuş öyle engellemek mümkün değilmiş.

  5. geçmiş olsun ucuz atlatmışş

  6. Antrenmanda kazanın bu kadar kötü olduğunu göremedim. Şimdi biraz daha detaylı bakınca kazayı ucuz atlatmış, geçmiş olsun.

  7. Bariz Pilotaj hatası, Fren dengesini ayarlarken oluyor olay. Kimi Raikkonen de aynı hatayı yapmıştı.

  8. nico yüregimi ağzıma getirdin

  9. Frenleme noktasında araç kopmuş.
    Ya fren çok dengesi ki orasıda biraz tümsek yada Schumacher'in başına gelen fren kilitlenme olayıda olmuş olabilir

  10. Densiz konusunda sana katılıyorum.
    bir gün iyi bir gün kötü yorum yapıyor dengesiz olarakda söyleyebilirsin.
    Senin gibi MGP taraftarına ihtiyaç yok…

  11. aynen öyle. Rosbergcileri görelim hadi buraya?

  12. tamam arkadaslar insanlar hata yaparlar uzatmayalım bu mevzuları dünya fani:)

  13. Yusuf  Hitay avatarı

    çok kötü bir yere doğru sıçradı araç ancak iyi sıyırdı, muhtemelen sıralamaya yetişemeyecektir. mgp'nin kendini göstereceği yegane pistti belkide, yazık oldu.

  14. petrov gibi işte. orası çok çok kötü. hemen iniş var tünel çıkışında.

  15. Rosberg'e geçmiş olsun. Monaco burası her pilotun başına gelebilir. Frenleme noktasına gelince aracın kontrolünü kaybetmiş. Tekrar gösterimlerde görüldüğü gibi o bölüm biraz tümsekli ve hafif yokuş. Frenleme noktasına gelirken bir de sağa yanaşıp şikana uygun açıyla yaklaşmaları gerek. E bir de tümsek olunca aracın kontrolü gitmiş.

    Neyse ki aracın önünden sonra arka tarafı da vurmuş ve araç düz bir şekilde karşıdaki bariyeri sıyırmış. Malum spin atarak şikanı geçseydi, soluğu bariyerlerde alırdı.

  16. schumi de aracı limitlerde kullanıyor epey zorluyor özellikle schuminin aracındaki dengesizlik malum bi sakatlık çıkmasa bari.gene arada bir kontra yapıyordu:))

  17. sen mgpcileri ve schumiyi senin kadar patavatsız aynı zamanda izandan uzakmı sanıyorsun eğer öyle ise ben bir mgpci olarak seni densiz ilan ediyorum

  18. ya su aracat resmen bı kontrol etme sorunu var ozellıkle schumıde aracı yolda tutamıyo resmen bunun gıbı dar pıstlerde ıste aracını kurtaramıyosun denge sorununda

  19. iyi aile çocuğu jetman dün dalga geçiyordun schumiyle şimdi ne diyecen al bak rosberg de kaza yaptı demek ki olabiliyormuş böyle şeyler di mi iyi aile çocuğu jetman

  20. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Kendisine birşey olmamış ya varsın yetişmesin araç sıralamaya.. Görünce kazayı ilk bayağı ürpertici idi.. İyi ki başka bir yere vurmadı sonra..

  21. araç frenlemeye gelmeden önce altını yere vuruyor.buna mukabil frenlemede yeterli tutunmayı sağlayamayarak aracın arkası kopuyor.çok ciddi bir kaza.yanılmıyorsam rosbergin daha öncede bu piste buna benzer bir kazası olmuştu.yine araç pert olmuştu.

  22. Çok büyük kaza iyi atlatmış Rosberg araç umarım yetişir sıralama turuna.

    Bu arada arkadaşlar rosberg'e karşı birşeyim yok severim iyi pilottur ama şu Schumacher'in geçen gün yaptığı kazaya saçma sapan yorumlar yazanlar burada hiç konuşmasın.
    Siz araç kullanmayı bilmiyor diyordunuz alın size kaza.

    Geçmiş olsun Rosberg frenlerken araç fena kopmuş.

  23. allaha şükür ciddi bişey olmamıs

  24. haşat oldu araba yetişmez sıralamaya.bari schumi iyi bir sonuç alsada hem schumi hem mgp ciler sevinse.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir