Brawn: "11 Aralık Kesinlikle Kabul Edilemez"

yazar:

kategori:

Ecclestone, takvimde Bahreyn’e yer açma adına Hindistan GP’yi 11 Aralık’a taşımayı gözden geçiriyor.

Finalin 4 Aralık’ta olmasına da karşı çıktığını söyleyen Brawn, sezonların sıkılaşmaya devam etmesi halinde sorunlar yaşanacağını ifade etti.

Brawn: “Artık bu çok oluyor. Adamlarımız Ocak ayından beri çalışıyor, artık test takımımız da yok. Bu yüzden aynı adamlar Ocak’tan bu yana çalışıyor ve Aralık’a kadar çalışmalarını istiyoruz. Bu demek oluyor ki, Noel öncesinde tatil şansları olmayacak; Ocak ayında hemen işe geri dönülecek.”

“Bu yüzden şahsen bunun kabul edilemez  olduğunu düşünüyorum. Bernie’ye bunu söyledik, fikrimizi biliyor. Böylesi yaklaşımlara devam edersek sorunlar yaşarız. Çünkü adamlarımızın, bu ortam ve şartlarda çalışmasını beklenemez. Bu yüzden tamamıyla kabul edilemez olduğunu düşünüyorum”

Brawn ayrıca Bahreyn konusunda takımının neler olup bittiğini bekleyip görmeyi tercih ettiğini dile getirdi.

Brawn: “Takımlar, kendi görüşlerini açıklama fırsatına sahip. Bunu çözme konusunda iştirak edebileceğimiz bazı süreçler var. Bu yüzden Bahreyn konusunda neler olacağını bekleyip görmemiz gerek”

“Önümüzde Dünya Motor sporları Konseyi toplantısı var ve takvimde zorlukları tetikleyen şey de bu. Mesele ile ilgilenmeden önce orada neler olacağını bekleyip görmemiz gerek. Bu konuda çok heyecanlı değiliz ama ilgili kişiler düşüncelerimizi biliyor.”

Bahreyn konusunda son gün Cuma.


Yorumlar

  1. pilotları pistte deli gibi kendilerini yırtıyorlar, hızlı gidebilmek için. ama altlarına verdiğiniz araç, pistin ortasına sürülmüş bir traktör gibi, arkasına düşeni yakıyor kendi pilotlarıyla birlikte.

    senin o sevgili adamların, 2 yıldır ne verdi ki, şimdi tatil tatil diye bağırıp duruyorsun? schumacher gibi bir efsaneyi bile ele ayağa düşürdünüz, sizi bir şey sanıp mercedes tulumunu giymeye karar verdi, oooof of…

    tatilmiş, normal dünyada çalışan bir insan kaç gün çalışıp kaç gün tatil yapıyor, bilir misin ross? her sene resmi bayram gibi hiç şaşmadan, ağustos ayında 3 hafta yok maldivlerde, yok hawai'de gününü gün ederken, "çalışmamız lazım tatil yeter" de diyebiliyor musun???

  2. tamam doğru diyorsun da honda zamanından pek de bir miras kalmış değil teknoloji alanında. Para basılınca da hız kazanılmıyor. Yoksa Ferrariye kimse yaklaşamazdı. Red Bull'un başarısının zaman aldığı gibi Mercedesin de zamana ihtiyacı var diyorum sadece.

  3. Bu kadar kolay değil. Mercedes takımı ne dediğin gibi HRT ne de küçük bütçeli bir takım. En az RBR kadar güce sahip bir takım. Ve bünyesinde 7 kez dünya şampiyonu birisini barındırıyor. Ve şu an griddeki en kaliteli pilotlardan birine sahip. Sen bu kadar büyük avantajlara sahipken olayı benim gücüm bu kadar diyerek kestirip atamazsın. Ferrari ye gelince onlar her zaman bu yarışın içinde olmuştur ve olmaya devam edecektir. Onlar imkanlarını tam olarak kullanamıyorlar belki ama en azından podyum mücadelesi vererek yarışın içinde olduklarını gösteriyorlar. Bizde o da yok güncellemelerle geriye giden bir takımdan başka birşey değil. Cefasını da Schumi ve ona gönül verenler çekiyor…

  4. başarısız Honda'yı almadı, Honda zaten takımı toparlasın diye getirdi, 3 yıl bişey yapamazsam giderim dedi büyük yatırım yaptıkları 3.yıl Brawn değil Honda gitti. Mercedes'in son dakika yardımıyla Mercedes motorlu Eski Honda takımı yeniden kuruldu.

  5. Brawn'a fazla yüklenmemek gerek bence. Başarısız Hondayı alıp Brawn GP'yi kurdu. Brawn GP başarılı bir takım değildi, tek numarası Double-deck Diffuser'di.

    Aero bu kadar önemliyken, Ferrari'nin bile ne halde olduğunu görürken Mercedes'in durumu hiç de fena değil. Haa Virgin/HRT ayarında olsalardı o zaman yuh, hatta çüşş derdik…

    Adrian Newey'in Red Bull'u şampiyon yapması kaç sene aldı? Bence sene içi gelişme beklemek lazım, yavaş yavaş…

  6. Zaten mercedes cephesindeki tek sorun TATİL. Harika bir aracımız var, iki pilotumuz birden galibiyet mücadelesi veriyor, gelişimler harika eeee geriye bir tek hak ettiğiniz tatil kalıyor. Bence de Aralık çok uzun bir süre Haziran sonunda bitirsinler yarışmayı. Zaten kaybedecek bir şeyimiz yok. Sizde rahat rahat tatilinizi yapın. İyice gıcık olmaya başladım bu adama.

  7. Zaten mercedes cephesindeki tek sorun TATİL. Harika bir aracımız var, iki pilotumuz birden galibiyet mücadelesi veriyor, gelişimler harika eeee geriye bir tek hak ettiğiniz tatil kalıyor. Bence de Aralık çok uzun bir süre Haziran sonunda bitirsinler yarışmayı. Zaten kaybedecek bir şeyimiz yok. Sizde rahat rahat tatilinizi yapın. İyice gıcık olmaya başladım bu adama.

  8. Adamlarının tatil günlerini düşünmen için; varınızı yoğunuzu ortaya koyup deliler gibi çalışıp, başarılı bir araç üretip bunuda şampiyonluk kazandıracak efsane pilota vermeniz gerekmiyormu?

    Belliki zaten gevşek gevşek tatil yaparak çalışmışınız. çalışanların araçlarındaki gelişmeler ortada. birde sizinkine bakın.
    Ayıp ayıp…

  9. ''Brawn: "Artık bu çok oluyor. Adamlarımız Ocak ayından beri çalışıyor, artık test takımımız da yok. Bu yüzden aynı adamlar Ocak'tan bu yana çalışıyor ve Aralık'a kadar çalışmalarını istiyoruz. Bu demek oluyor ki, Noel öncesinde tatil şansları olmayacak; Ocak ayında hemen işe geri dönülecek."

    brawn kendin emekli ol takımdakileri de bırak tatillerini yapsınlar bundan daha kötü olamazsınız emin ol ocak ayından beri çalıştınız da ne oldu ortada koca bir sıfır varken hiç kimseye tatil falan deme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir