Vettel Yakın Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu, bugünkü sonuçla şimdiye kadarki 7 yarışın 6’sında ilk sıradan kalkmış olacak.

Kanada’daki pistin Red Bull için iyi olmadığı düşünülürken Alman pilot, bir başka sıralama birinciliğini hanesine yazdırdı.

Vettel: “Geçen seneye göre biraz ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Burasının en güçlü olduğumuz pist olmadığını biliyoruz. Biz yüksek hızlı virajları seviyoruz. Ama bugün en hızlı pakete sahiptik. Bu yüzden kendimize güvenebiliriz.”

“Sürüşlerimizde kendimize güvendik. Elbette hiç kolay değildir ve yarın da kolay olmayacak; son iki yarışta olduğu gibi. Mücadeleye hazırız. Bu yüzden yarın neler olacağını göreceğiz”

“Bu dönemde herkes kendisini kolluyor ve sıralamada iş sizinle aracınız arasındadır, bilirsiniz. Yarın farklı bir gün olacak.”

“Özellikle son iki yarışta gördük ki yakın olacak. Bundan farklı bir şey beklemiyoruz. Yarın yeni bir gün, yeni bir macera”

Vettel ayrıca galibiyet için Red Bull’un yarışta KERS sorunu yaşamaması gerektiğini söyledi.

Vettel: “Eğer sorun yaşarsam şansım kalmaz. Onları durduramam. Bu hafta sonu hiç sorun yaşamadım. Olabildiği kadar iyiydi. KERS ile olan riskimiz, Ferrari motorunun patlamasından daha büyük. Ama Mark bu öğleden sonra sorun yaşadı. Bu akşam halledebileceklerini düşünüyorum ama bekleyip görmeliyiz”


Yorumlar

  1. dönün bakalım ingilterede egzos beslemeside size elveda diyecek kanatlanıp uçarsınız artık

    kısaca meşrubatçıların bir bir maskesi düşüyor kaldı bir

  2. o kers tam olarak olsaydı ağırlık dağılımında bozukluk çıkardı ve o araç o kadar downforce üretemezdi aerosunun o kadar mükemmel olmasının sebeplerinden biriside budur

  3. Sorun değil burada ara versek bile İngiltere de geri döneceğiz.Podyum burada harika olacaktır.

  4. ah kers ah sende sorun yaşamasak zaten tamamiyle durdurulamaz olurduk…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir