Mercedes Pilotları İyi Bir Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Yarın yarışa Nico Rosberg sıralamaların ardından, “Genel olarak bakıldığında hafta sonu boyunca gelişme kaydettik ve sıralamalarda altıncı sırayı almak bugün bizim için iyi bir sonuç. Monako’daki tempomuzla karşılaştırıldığıda yarış içerisinde daha iyisini yapabileceğimize güveniyorum. Yarış performansı açısından çok çalıştık ve umarım bunun sonuçlarını yarın göreceğiz. Temiz bir set opsiyon lastikğine sahip olmamız da avantaj.” dedi.

Michael Schumacher ise “Bugünkü sıralamalardan memnun olabiliriz. Son turumda dördüncü virajda bir ara kontrolü kaybettim, öyle olmasaydı temiz bir tur olacaktı. Bunun neden olduğunu analiz etmemiz gerekecek. Ama bunun dışında her şey yolunda gitti. Ayarlarımızı hafta sonu boyunca doğru şekilde geliştirdik. Bu sabah uzun sürüşler de oldukça iyi gözüktü. Yarın yarışta iyi durumda olmalıyız.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. Sıralamada Schumi yine bir problemle karşılaşmış (Ross KERS'ten şüpheleniyormuş). Bu kaçıncı sorun bu sezon sayamadım bile. Ne biçim bir araç böyle ? Sıralamalarda Schumi bir hızlı tur attığı için çok kızmıştım anacak gerçekte Ross bir problemin olacağından şüphelendiğinden dolayı ikinci bir tur atmamışlar.

  2. Hadi artik Rosberg, sezon bitmeden agresif bir yaris goster bize!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir