Alonso: "Beklediğimizden İyi Bir Sonuç Oldu"

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, sıralamanın son seansında takım arkadaşı Massa ile birlikte Vettel’in en büyük rakibi oldu ve seansı ikinci sırada tamamladı.

Alonso: “Red Bull’un 0,2-0,15 saniye gerisindeyiz; bu da beklediğimizden, ilk 6 yarıştaki sonuçlardan çok daha iyi.”

“Aracın performansından memnunuz. Bütün hafta sonu pürüzsüz geçiyor ve yarını dört gözle bekliyorum.”

“Araç dün ve bugün rekabetçiydi. İlk sıralara geri dönmek, pol için mücadele etmek iyi hisler veriyor. Felipe ile birlikte ilk üçte olmak da takım için güzel bir sonuç”

McLaren ikilisinin yağmur ayarları üzerinde durduğu söylenirken Alonso, yağmurdan çekinmiyor.

Alonso: “Şimdiye kadarki tahminlere göre yarın yağmur yağacak ve herkes şu ana kadar henüz ıslak zeminde sürüş yapmadı. Sıralama konumlarına rağmen ayarları ve hızları ile McLaren’i unutamayız. Yüksek yere basma kuvvetleri var ve ıslak zeminde çok rekabetçi olabilirler”

“Şartlar değişecek gibi. Bu yüzden belki de senenin en az önemli olan sıralamasıydı. Ama yarın herkesin kartları masada olacak ve kesinlikle yarışı kazanma şansımız var”


Yorumlar

  1. ferrari pilotları üstün motivasyonla yarıştılar. Gerçekten çok iyi iş başardılar. bu motivasyonu bugüne taşıyım podyumda iki basamak işgal etmelerini umuyoruz.

  2. bunun senden iyi bir sonuç bekliyoruz matador

  3. ben de alonso gibi düşünüyorum. alonso ile vettel arasındaki 0,18 saniyelik fark, beklentimin oldukça altında. ben akşam üzeri son antrenmanların ardından 0,5-0,6 snaiye gibi bir fark bekliyordum. farkın az olmasına; vettel'in hatası, ferrari aracının piste uyumu ve ferrari pilotlarının üstün motivasyonu neden oldu bence.

  4. Umarım sen kazanırsın.

    Pitstoplarda dikkatli olmak lazım.BKZ: 2007

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir