Button, Kariyerinin "En İyi" Galibiyetini Kutluyor

yazar:

kategori:

Yarışın ardından konuşan Button, “Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Startın ardından çok duygusal 3 saat oldu. Lewis ile bir olayımız oldu. Onun yanımda olduğunu görmedim. Ondan özür diledim ve savaşmaya başladım.”

“Güvenlik aracının arkasında hız yaptığım için pitten geçme cezası aldım ve 3. kez mücadeleye başladım. Son turda Seb’i kovalıyordum ve pistin ıslak bölümünde genişten dönünce fırsatı değerlendirdim.”

“Yarışı kazanamasaydım bile harika bir yarıştı. Her türlü keyif alırdım. Harika bir galibiyetti ve muhtemelen kariyerimdeki en iyi zaferdi.” 

“Ortada bulunmadığımız ve ardından ortaya çıktığınız yarışlardan birisiydi. Önemli olan en son turda lider olmaktı ve ben son turun yarısını lider gitmeyi başardım. Harika bir gündü ve daha fazla ne söyleyeceğimi bilemiyorum.” dedi.

Yarışın bazı bölümlerinde şanslı olduğunu kabul eden Button, takımın stratejik çağrılarının tam zamanında olduğunu düşünüyor.

Button “Sanki pitte, pistten daha fazla zaman geçirdim. Takım strateji çağrılarında harika iş çıkardı. Bazı noktalarda strateji açısından şanslıydık.” dedi.

Button ayrıca yanlış bir şey yapmadığını düşündüğü için ceza beklemediğini söyledi.

Kanada GP zaferiyle birlikte Button, pilotlar klasmanında 60 puan farkla da olsa ikinciliğe yükselmeyi başardı.


Yorumlar

  1. hamilton'ın yarış dışı kalmasıyla üzülen biz mclarenciler alonsonun kerplerin üzerinde hareketsiz kalmasıyla sevinçten havaya uçtuk.

  2. çukulatayı yarış dışı bıraktıktan sonra Ron babanın görüntüsü süperdi::)))

    yarışın en güzel anıydı Button için, görmemiş adam olamazmı..))

    kankalık bitti anlayacağınız

    –çukulata telsisden button bana yol verecekmi
    –evet verecek geç

    –çukulata renkli tekrar burası çok dar sıkışmaktayım
    –sen ilerle açılacak

    —imdaaattttt

    —pit duvarı

    —game over bitterim üzgünüz

    –yanlış data.

  3. Tebriklerr yarışın Adamına harikaydın
    Agresif ol kendini geliştir demiştim aştın sen kendini Button =))

  4. evet, o kadar laf ederken yarışırken birinin kendisini duvara göndermesinin nasıl birşey olduğunu anlamıştır umarım. button da özür diledi hem bak 🙂

  5. monakonun rövanşı oldu işte bu da…

  6. Monaco da da buna benzer birşey yapacaktı ama….

  7. watercolour avatarı

    Button bu akşam harika işlere imza attı.Hamilton'u duvara yapıştırması yarışı kazanmasından daha çok hoşuma gitti sanırım :))

  8. Seçimlere üzüldük ancak. Sen bizim yüzümüzü güldürdün(Bu günü küçükte olsa anlamlandırdın). Bu yarışta mutlu ettiğin kadar şampiyonluğunda bile bukadar sevinmemiştim doğrusu. Renault zamanlarından beri sempatimi hiç kaybetmedin sonunda hakkını verdin. Teşekkürler Jense…

  9. oğlum tarihe geçtin hala mütevazisin 🙂 sadece senin kariyerin değil schumiyi bir kenara koy griddeki diğer 22 pilotun kariyerinde böyle bişey war mı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir