Robert Kubica'dan Son Görüntüler

yazar:

kategori:

Renault ile güçlü bir sezon beklentisi ile testlere başlayan Polonyalı pilot, kaza sonrasında koltuğa geçememişti.

İyileşme sürecinin hızlı geliştiği söylenen Kubica, koltuk değnekleri ile geziyor ve özellikle sağ elindeki sorun dikkat çekiyor.

Polonyalı pilotun son durumu ile ilgili görüntüler basına yansıdı

 

 


Yorumlar

  1. abi adam fena dağılmış ama umarım tekrar döner neden bilmiyorum sevdiğim bir pilot kubica yarışlara heyecan katıyor ve sağlam pilot yani işi biliyor

  2. Robert tek eli kırıkken yarış tamamlamış bir pilot nasıl bir savaşçı olduğu malum bence kış testlerinde kokpitte olacaktır.

  3. Ne kadar doktur varmış da haberimiz yokmuş giysiler altındaki dokuları refleksleri görmüsler kararı vermişler. Daha geçen bu adam Monacoya tekerlekli sandalye ile geldi ve aradan bu kadar kısa süre geçmesine rağmen şimdi koltuk deynekleri ile karşımızda. Kısacası ben umudumu kaybetmedim. Bir duvara bir çivi çakın ve tekrar çıkartın o duvarda iz kalır. Ama ben bunu en kötü ihtimal olarak görüyorum.

  4. Ne kadar doktur varmış da haberimiz yokmuş giysiler altındaki dokuları refleksleri görmüsler kararı vermişler. Daha geçen bu adam Monacoya tekerlekli sandalye ile geldi ve aradan bu kadar kısa süre geçmesine rağmen şimdi koltuk deynekleri ile karşımızda. Kısacası ben umudumu kaybetmedim. Bir duvara bir çivi çakın ve tekrar çıkartın o duvarda iz kalır. Ama ben bunu en kötü ihtimal olarak görüyorum.

  5. Buraya yazıyorum Kubica dönemeyecek en azından 2 sene.

  6. evet. bence artık formula 1'de yarışamayacağını kendisi anlayana kadar bekliyorlar. İyileşme ihtimali yok değil elbette ama çok çok zor. Onu tekrar araç içinde görmek istiyoruz tabi.

  7. F1 pilotlarının nasıl reflekslere sahip olduğunu düşününce,bu haliyle eskisi gibi olamayacak gibi bir düşünceye kapılıyorum ama bu çocuk çok azimli umarım f1 arenasına döner o hem iyi bir insan hemde iyi bir pilot.

  8. vay be, üzerinden kaç ay geçti ama adamın hali neye dönmüş. içim parçalandı kubi'ye. sağ eli protez gibi duruyor, sanki hiç de kontrol edebiliyormuş gibi değil.

    valla Allah korumuş. yaşaması ve hatta kolunun kesilmemesi bile başlı başına mucize. formula1? bence kendi işlerini görecek kadar düzelmesi bile büyük başarı olur.

  9. Haha katılıyorum 😀

    Robert azimli bir adam. Ne yapıp edip geri dönecektir.

    Ayrıca yüzünün güldüğünü gördüğüme çok sevindim. :))

  10. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ben yinede yarışamayacağını düşünmekteyim,
    burada önemli olan tam olarak iyileşmesinden ziyade elini ve kolunu tam olarak çalıştırabilmesidir (güç kaybıda yaşayabilir),
    bu tür konular çok hassas konulardır,
    refleks dediğimiz şey ki hele hele F1 gibi yorucu,mücadeleci,sert kapışmalara sahne olan sporda bakalım Fia izin verecekmi.
    önce tam olarak iyileşme süreci sonra rehabilitasyon süreci (hem psikolojik hemde el-kol hareketlerini çalıştırma) ondan sonrada herhalde Fia sıkı denetimi geliyor (belki başka başka faktörlerde vardır bilemiyorum)
    şu fotoğraflara bakınca daha iyi bir şekilde anlayabiliyorsunuz durumunu,
    önümüzdeki kısa zaman içinde daha net fotoğraflar gelecektir.

  11. Keşke RedBull'a gitse Vettelciği tokatlasa

  12. ne kadar karamsar düşünyorsun arkadaşım:)

  13. üzülerek söyleyeyim f1 e dönmesi cok zor cünkü sag elinde sinirlerden iz kalmamış eli kurumuş gözüküyor … insallah donebılır f1 e renk katan sayılı pılotlardan bırı

  14. en azından yüzü gülüyor buna sevindim 🙂

  15. Bu goruntuler bence gayet olumlu bir izlenim birakti bende, goruntulere bakip Kubica çökmüş gibi dusunmeyin cunku Kubica`nin gorunumu zaten buna yakindi, yani oyle yuzunden kan fiskiran tombik kasli bi adam degildi yaniliyormuyum? O yuzden karamsarliga hic gerek yok, ben sag kolunu incecik bekliyordum ama sanirim calistirmaya baslamislar, kol toparlanmaya baslamis sanki. Onemli olan sinirler, sinirlerin iletimi ve islevi cok onemli, beynin verdigi refleks sinyallarine el ve parmaklar aninda cevap verebiliyorsa Kubica cok yakinda aramiza doner, el calisiyorsa gelistirmek guclendirmek sorun olmayacaktir. Koldaki yaralar olayin ciddiyetini gozler onune seriyor, normal birisi olsaydi o kol yerinde olmazdi eminim.. Ben cok sevindim acikcasi, sezon sonunda testlere baslar diye tahmin ediyorum, etmek istiyorum.. Menajeri doner demis ama onun soyledigi gibi sezon bitmeden koltuguna geri donebilecegini pek sanmiyorum.. Onumuzde ki sezon insallah..

  16. benim bildiğim kubica o renoyu tek elle de kullanır. hiç sorun değil, ne olursa olsun kubica dönecektir.

  17. Bu adam dönemezse çok yazık olucak gerçekten. Çok büyük yetenek, çok. Umarım dönebilir :S

  18. Dönüşü mucize olur,umarım yanılırım,çok ağır kaza izleri var eski reflekslere kavuşması imkansız gibi bir şey.

  19. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    pardon çok özür dilerim,
    sağ taraftaymış resimler dikkat etmemişim bir anlık heyecandan 🙂 (isterseniz bu 2 mesajımı silin)

  20. yazık oldu adama ..

  21. sağ kolun daha zayıf gözükmesi kolluk felan kullanmasındanda kaynaklanıyor ama ameliyat izleri korkunç geldi iyileşme sürecinin daha sonra ki kısımlarımda daha sağlıklı bir portre görücez fakat öylesine bir pilotun ne derece topralayabileceği de merakla beklediğim gelişmelerden biri olucak,keşke basına daha sağlıklı bilgilendirmelerde bulunsalar

  22. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    yalnız fotoğrafın büyütülmüş hali yokmu?
    TRF1 sizlerden ricam buna bir el atarmısınız (teşekkürler…)

  23. yazık oldu adama. görünüşe göre geri dönüşü çok çok uzun sürecek. önümüzdeki sene test pilotu olarak yer alabilir renoda

  24. kimse bu adamın f1 e dönmesini beklemesin .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir