Montezemolo: "FIA'nın Güçlü Bir Başkana İhtiyacı Var"

yazar:

kategori:

FErrari Başkanı Luca di Montezemolo’ya göre motor sporları yönetim kurulu, eğer Haziran ayında Max Mosley’in ayrılması yönünde karar alırsa, onun kadar güçlü ve tecrübeli birine ihtiyaç duyacaktır.

Gazetta dello Sport ile röportaj yapan Montezemolo, Mosley’in özel hayatının açığa çıkmasının ardından FIA Başkanı’nın davranışını yargılamayı reddetti.

Ama Montezemolo, Mosley’in ayrılması durumunda yerine onun kadar iyi birinin geçmesi gerektiğine açıklık getirdi.

Olanlardan sonra Mosley’in hâlâ FIA’nın başkanı olarak kalabileceğini düşünüp düşünmediği sorulduğunda Montezemolo: "Tarafsız olarak bunun mümkün olacak gibi görünmediğini düşünüyorum. Ama bunun, ona ve onun hassasiyetine bağlı olduğuna inanıyorum"

"Bununla birlikte nedeni ne olursa olsun Mosley’in ayrılmaya karar verdiği gün FIA,  aynı tecrübede, kişilikte, yetenekte ve dengede bir lider bulmak zorunda."

"Güvenlik meselesi ile ilgili Molsey’in bu senelerde neler yaptığına, casusluk hikayesinde verilen hükmün hızına ve diğer işlere baktığımda, onunla ilgili yargım olumludan başka bir şey olamaz. Eğer o giderse, onun yerine ona benzer birini bulmamız gerekir."


Yorumlar

  1. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Evet kardeşi Mosley yerine geçebilir.Sonuçta hepsi kutsal ittifaka hizmet ediyor..

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    aynı yorumu yüz kere her habere dikkat çeknek için yazmasan diyorum. NE DERSİN ALİ?

  3. Acaba mosley'e tam destek vermenin sebebi ne?Mesyö todt,hayırdır o yaşlı bunağın bulanık kafasıyla itiraflar zincirinden mi korkuyorsun?Yoksa başka! şeylermi var?Her takım az çok bi kınama gösterdi ama kırmızılılar hala destekliyor!Garip,haaa 2009 da ayrılmayı düşünüyor yokya,birazdaha kal gel etme!Bakın bu güne kadar bu avrupada daha hakkında kesin delil olmadan,söylenti de bile siyasetcisi,yöneticisi,politikacısı hemen istifa edip soruşturmanın önünü açar.ve sonucuna da katlanır.Bu bunak sanki biraz bizim siyasiler gibi,o koltuk hoşuna gitti,gitmem de gitmem diyor.Yalnız sonra çok pis kokular çıkıyor bu soruşturmaların altından.Bu da böyle bişey olmasın sakın,yoksa ben gidersem sizide peşime takarım mı diyor malum kişilere?NE DERSİN ŞENER SALİH?

  4. Çağlar KAYAOĞLU avatarı
    Çağlar KAYAOĞLU

    montezemolo sanki jean todt'u işaret ediyor, todt da başkan olmak istiyo gibi bir görünüm veriyo, hadi hayırlısı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir