Force India İspanya'da Q2'ye Kalmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Son 3 yarışta bunu başaramamasına rağmen Force India takımı İspanya’da sıralamalarda bu hedefine ulaşabileceğini düşünüyor.

Geçtiğimiz yarışta sıralamalarda Fisichella Q2’ye çok yaklaşmıştı. Geçtiğimiz hafta yapılan yenilikler ile takım İspanya’da bunu yapabileceklerini ve hatta puan kazanabileceklerini düşünüyor.

Takım sahibi Vijay Mallya "0.2 sn hiç bu kadar sorun olmamıştı. Pist üzerinde ve fabrikada herkez bu milisaniyeleri bulabilmek için elinden gelenin en iyisini yapıyor ve rekabetçi orta gruba daha da yaklaşıyoruz."

"Bunun olacağına şüphem yok ve bundan eminim. Eğer bu spor için pek uzun bir süre sayılmayan 5 aylık kış testlerinde başardıklarımıza bakarsanız ne kadar geliştiğimizi görürsünüz. Artık arkada değiliz ancak burada daha zor olsada bu bizim altın gibi bir fırsat."

"Kimse mucize ummuyor ancak Bahreyn’de sıralamalarda 16’ya yaklaşmamız ve Bahreyn ve Malezya’da yarışları 12. sırada tamamlamamız her şeyin güçlü ve olumlu ilerlediğini gösteriyor. Sezonun bu bölümlerinde her şey çok önemli ve şu anda bununla mücadele ediyoruz." dedi.

Takım Patronu Colin Kolles "Bu sefer amacımız Q2’ye kalmak ve puan kazanmak olacak. Bu hedeflere ulaşmak için çok sıkı çalışıyoruz ve geç değil, daha erken bunların olacağından eminim. " dedi.

Giancarlo Fisichella da VJM01’e yapılan geliştirmelerden memnun olduğunu söyledi.

Fisichella "Bu hafta sonu yapılacak İspanya GP en az daha öncelerde olduğu kadar yakın olacak. Bu pisti seviyorum ve favorilerim arasında. Eğer iyi oynarsak bizim için iyi bir fırsat olacak."

"Şu anda en yakın olduklarımız Toro Rosso ve Honda. Hepimiz puan bölümünün dışındayız ve fırsatları değerlendirmek için mücadele ediyoruz. Bu sene yine orada mücadele etmek ve olması halinde avantajı değerlendirmeyi umuyorum." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir