Mclaren Yine En Son Garajda

yazar:

kategori:

Mclaren takımı geçtiğimiz yarış Bahreyn’de olduğu gibi bu hafta sonu Barcelona’da da yapılacak yarışta pit alanında en son garajda yer alacak.

FIA Başkanı Max Mosley’in Ecclestone’a gönderdiği mektubun ardından Malezya GP’sinden sonra Mclaren son garaja konumlandırıldı. İlk 2 yarışta ise anlaşmaları gereği Mclaren 5. garajda yer almıştı.

Mercedes-Benz Motor Sporları Direktörü Norbert Haug, bugün Motorsport Aktuell’e yaptığı açıklamada son garajda yer alacaklarını doğruladı.

Daha önceden Mclaren Mercedes takımına devasa motor home’unun yerleştirilmesi için daha büyük yer söz verilmişti.

Bu arada Force India takımı bu yarışta yeni bir motor home kullanacak.


Yorumlar

  1. Erhan Zambak yapılan anlasmalar var birbiryle ters düşen konular var.son sıradaymıs son yeri alırmısmıs.kimin puanını silsen o durumda olur zaten:) burda konusulanda zaten o degil arkadasların yorumlarına bakarsan değişik seylerden bahsediyorlar

  2. Erhan Zambak avatarı

    Bu konunun tartışma konusu olması bile yanlış.Bir önceki sezonu son sırada bitiren takım (eğer yeni bir takım F1'e girmediyse) sonraki sezonda son garajı alır.

  3. McLaren-Mercedes dedigin gayet mantikli ama yanlis gormediysem bahreynde pit cikisna o kadar yakindiki mclaren garaji daha arac pit hiz sınırına ulasamadan (sanırım 80 km/sa) piste cıkmıs oluyordu buda biraz dezavantaj saglayabilir cok azda olsa 🙁

  4. tolga soydan avatarı

    hiçbirşey farketmez sadece daha küçük.

  5. Şener Salih,Ron un biraz daha işim var deyip çekilmemesinin sebebi mosleyin kellesini almak.Bu konuda arkasında ki malum gücü(büyük kulak)biliyorsun zaten o kelleyi almaya ikiside kararlı,bayada mesafe aldılar.Mosley de zaten peşindekilerin kim olduğunu çok iyi biliyor ama onun da güvendiği! bi yer var.izleyelim bakalım bundan sonrasını

  6. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Mosley' in adresini bilen var mı ?

  7. kaan kaanhan avatarı

    keşke hep en son garajda olsak 😀

  8. bi bakımda bizim için iyi çünkü piste en yakın yerde olucaz ve lastikler pit yolunda soğumicak direk pistle temasa geçicek o bakımdan avantaj sayılabilir..

  9. motor home için sorun olmuyorsa bizim içinde yok!

  10. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    artık öyle olsun yani. olayın … çıkarmasınlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir