Renault, Yeni DRS'siyle Birlikte İlk 3'ü Avlamayı Planlıyor

yazar:

kategori:

Son yarışlarda sıralamalarda geride kalmayan başlayan Renault, Valensiya’da yeni bir arka kanat ve DRS kullanacak ve bunun tur başına katkısının daha fazla olması bekleniyor.

Takım Patronu Eric Boullier “Pist bize oldukça uyumlu bir pist ve pazar günkü start pozisyonu için daha üst sıralarda mücadele etmeyi bekliyoruz.” dedi.

Teknik Patron James Allison “Her zaman olduğu gibi bir çok güncelleme olacak. Bunlardan en önemlisi daha fazla DRS etkisi sağlayacak arka kanadın en üst parçası olacak. Bu sıralamalarda daha fazla zaman kazandıracak ve yarışta geçişlerde daha etkili olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ya sızın nerenız konusuyor sayın reno takımı ? hem eksoz kalkmasın dıyorsunuz sımdıde durmusunuz avrupada ılk uc takımı avlayacagız nasıl ıs anlayamadım valla acaba eksoz yasaklanınca nasıl yakalamayı planlıyorsunuz anlamıs degılım en cok eksozu sız kullanıyorsunuz hadı hayırlısı bakalım

  2. Lotus Renault takımı her yarışa yeni updateler ile gelen ve faydasını gören bir takım. Bizimkiler gelişirken digerleride yerlerinde saymadıkları için gelişim kaydedilmemiş gibi görünüyor. Birde bunların üzerine Kubicanın yokluğunu eklersek mevcut ellerinde olan ikiliyle en iyisini yapıyorlar. Bakalım neler olacak bu yarışda.

  3. rocco junior avatarı

    Renault takımı sürekli böyle açıklamalarda bulunuyor ancak sonuçları pek istedikleri gibi olmuyor.Heidfeld geçenlerde şampiyonada Alonso ile 5.mücadelesi vermeyi hedeflediğini söylemişti.Zar zor puan alan bir pilot için ilginç bir hedef

  4. Yusuf  Hitay avatarı

    bir mclaren akıl edemedi şunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir