Button: "Şampiyonluk İçin Yarışabileceğimizi Kanıtladık"

yazar:

kategori:

Button: “Kanada GP sonrasında muhteşem bir hafta oldu. Yarışın hemen ardından birkaç günlük ara verdim; bu da, çılgın bir hafta sonunun bütün olumlu hatıralarını kavrama fırsatı verdi.”

“Montreal’de kazanmanın, bana ilave motivasyon sağladığını söyleyemem. Çünkü zaten tam olarak bağlıydım. Ama daha net odaklanmamıza ve takımdaki herkesin inancına yardım edeceğini de düşünüyorum. Sebastian’a meydan okuyup onu yenebileceğimizi ve bu dünya şampiyonluğu için mücadele edebileceğimizi kanıtladık.”

“Valensiya’ya dört gözle bekliyorum. Geçen sene orada iyi bir yarış çıkarmıştım. Pistin, Montreal ve Monako’nun karakterlerinin bir kısmını barındırdığını düşünüyorum. Bu yüzden tekrar rekabetçi olabileceğimize inanıyorum. Oyun, sıralamada potansiyel herhangi bir zorluğun üstesinden gelmek için yarışta yeterli performans bulma üzerine olacak. Yine iki DRS alanı var ama yine de geçişin zor olduğu bir yer. Yarışta işlerin çok kolay olacağını düşünmüyorum”

Kanada’da da zorlu bir hafta sonu geçiren ve eli boş ayrılan Lewis Hamilton ise bu sefer önlerde yer almayı amaçlıyor.

Hamilton: “Benim için Valensiya, Kanada ve Monako’daki iki hayal kırıklığı yaratan yarışın ardından bir sağlamlaşma hafta sonu olacak. Bu iki yarış benim için özellikle hayal kırıklığı yarattı. Çünkü her ikisini kazanacak tempomuz olduğunu gösterdik ama ben sadece 8 puan çıkarabildim.”

“Yine de Jenson’un Kanada’da kazanmak için mükemmel bir yarış çıkardığı için gerçekten mutluyum. Monte Carlo’daki kötü şansının ardından bu sonucu hak etmişti. Takım adına da harika bir sonuç”

“Valensiya’da her zaman iyi sürdüm. Her yarışta ikinci oldum. Gevşemeye izin vermeyen zor bir pist ama bu beni caydırmaz, çünkü piste çıkıp tekrar puanlar almaya gerçekten niyetliyim. Art arda 3. cadde yarışımız olacak. Umarım bu, son iki yarıştaki kötü şansımı tersine çevirmek için bana şans tanır”

“Son üç yarışta tartışmasız en hızlı araca sahiptik ve bu gerçekten cesaret veriyor. Çünkü, en iyi şekilde kullanıldığında önde bitirmem gerektiğini biliyorum”

“Her zaman olduğu gibi gelecek hafta amacım bu”


Yorumlar

  1. kanada yarısını kazanmamanız ayıp olur zaten en kötü olduğumuz pistlerden birtanesiydi ve ondada double podyum yaptık

  2. emiko emiko avatarı

    Hamiltona çarpıp birinci olduktan sonra havalara girdi.Lewis her zaman ezdi button 'u.Hamilton yarış dışı kalırsa ancak kazanabilir.

  3. konuyla alakasız ama mclaren aracı çok güzel ya. genel olarak tüm f1 araçlarına hayranlığım var ama bu aracın hatları çok hoş, düşünüyorum da takımlar bir süre sonra bu araçları satsalar ciddi para kazanırlar. belki de satıyorlardır haberim yok.

  4. Buttoncum sanırım Lewis şampiyonluk için savaşacağınızı Çinde kanıtlamıştı.

  5. Buttoncum sanırım Lewis şampiyonluk için savaşacağınızı Çinde kanıtlamıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir