Basın: "Ferrari, Button'u Düşünüyor"

yazar:

kategori:

News of the World’e konuşan Maranello kökenli takımdan bir kaynak, şu anda McLaren’de Hamilton’un takım arkadaşı olan Button ile, gelecek sene Alonso’nun yanına gelmesi için görüşmelerin olduğunu söyledi.

Haberin içinde Button, uzun vadeli bir anlaşma imzalamanın bir anlamı olmadığını söylediği ifadeleri de eklendi.

Ferrari kaynağı: “(Ferrari) boşta olup olmadığını kontrol etti zaten. Takım, tekrar şampiyonluğu kazanmak istiyorsa bunun için Fernando’ya daha güçlü bir ortak getirmeleri gerektiğinin farkına vardı”


Yorumlar

  1. madem sallamıyorsunuz ne yazıyorsunuz o zaman…eskiden çok cevap veren olurdu. çünkü iyi kötü verilecek bir cevap olurdu…ama yazdıklarım doğru olunca birde genel alonso fanları pilotları gibi iyi gün dostu olunca böyle kötü zamanlarda ortada pek gözükmüyorlar…sizin gibi birkaç bedbaht biz buradayız edasıyla yazıyorlar ama yakındır bu pilot sizinde nefesinizi keser…yakındır:)))

  2. Aslında severim sayarım kendisini(yaş olarak hak ediyor)ama ben 2007den beridir kendisini tanıdığım için alışığım ona.

  3. Bunların BASIN' ı da bizimkiler kadar var he… Ateş olmayan yerden duman çıkmaz tamam ama Ferrari herzaman potansiyeli olan parlayan pilotları düşünür.Bunda birşey yok bi kaç hafta öncesine kadar Rosberg kesin Ferrarideydi ama görüyoruz ki 1 yarışta tüm oklar başka pilota yönelebiliyor.

    dikkat çekici olansa: Alonso sözleşme uzattı ama Massa'ya sözleşme yenilemediler yani Massa'nın bu sene ki durumuna göre karar verilecek BENCE… Son Kanada yarışında podyuma çıkabilseydi milleti sustururdu ama işte.. olmadı….Bazen olmayınca olmuyor.Massa'nın bu sene ki istasitkleri dalgalı yükseliyor alçalıyor..Araç da zaten anca bişeye benzemiş.Araç bu haldeyken sezona başlayabilseydik keşke….

  4. Doğru…

  5. aynen, biz ne yazsak kendi havasında çaldığından tabiri caizse kimse artık "SALLAMIYOR" yazdıklarına herkes gülüp geçiyor bitmedi mi hala kuyruk acısı diye işte… Biz yüklenincede Alınıyor. Neyse kardeş sende görmezden gel olur öyle =)))

  6. Kamber de geldi düğün başlasın diyeceğim ama hep finali kamber ağa yapıyor
    Eskiden bir yorum yaptığı zaman tren gibi onlarca cevap yazılırdı
    Şimdi ise herkes bizim köyün,doktor raporlu olduğunu bildiklerinden cevap yazmıyorlar:)

  7. alonso onaylamadan bu iş olmaz. massayı takım desteğiyle pasifize etti. ama aynı durumun başka bir pilota yapılmasına takım müsaade etmez. bunu bildiği için ya ben ya diğerleri diyecektir. bu sıkıntıdan kurtulmak için alonso seneye pasifize edilirse kendiliğinden gider alonso…ferrarinin işi zor. zira alonsonun derdi sadece kendisinin başarılı olması takımın değil…takım sonuncu olsun ama kendisi diğer pilottan daha başarılı olsun. maksat üzüm yemek değil…

  8. Ömer_Massa avatarı

    kimler geldi kimler geçti de massa hep yerinde kaldı.massathebest çok güzel söylemişsin arkadaşım.

  9. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Ferrariye Teknik ingiliz adam lazımdı zaten, pilot gelirse geriside gelir Ferrari ne yapip edip almalı buttonı böylece takım daha güçlü hale gelip takım samp lugunu bile alabilirler button da alonso kadar tecrübeli.

  10. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    McLaren ile anlaşmış. hayırlısı olsun.

  11. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    kardeşim alonso nun 2016 sonuna kadar sözleşmesi var daha alonso şuraya gidiyor diye haber yapan adamı masa başından sallıyo diye işten atarlar.

  12. sen hayal gör doğru vettel olduğu takımda zaten öncelik takım arkadaşında olur değil mi mağlum ön kanat

  13. ondan ondan

  14. daha 1 ay önce (ispanya), ferrari tarihinde rezilliğin tavan yaptığı bir yarış izledik.

    takımın bir pilotu (alonso), cumartesi günü kendisinin bile inanamadığı bir sıralama tur ile 4. cebi alıyor. aracın hakkının 4.lük olmadığını herkes biliyor. sonra 3-5 yılda bir gelecek bir startla liderliğe çıkıyor. 20 tur boyunca yarışa liderlik ediyor. pit stoplar yapılıyor, 50. turda aynı pilot, ilk 20 tur arkasında tuttuğu pilotlardan tur yiyor. pilotun sürüşünde spin atma gibi bir hata yok, pit stopta aleni bir gecikme yok, araçta vites takılması, lastik patlaması gibi bir arıza yok. birisinin ardına takılıp zaman kaybetme gibi bir olay yok. her şey normal, ama sonuç hezimet oğlu hezimet.

    peki, maranello'daki pek değerli büyüklerimiz ne diyor?
    "olanlara karşı reaksiyon göstereceğiz."
    "başımız dik şekilde, anlamaya çalışacağız."
    "sorunları tespit etmek ve gidermek için uğraşacağız."
    ……. bir alay ıvır zıvır.

    önce alnınızdaki bu lekeyi temizleyin, sonra konuşacak yüzünüz olsun. hiç bir büyük takım, böylesine rezil olmadı şimdiye kadar.

  15. Button Honda da iken iyi para kazanıyordu. Brawn zamanında kendi tulumunu kendi yıkatacak durumdaydı. McLaren ile ne koşullarda anlaştığını bilmiyoruz ama Ferrari her zaman iyi para veren bir takım. Emeklilğini düşünen her pilot birgün Ferrari de yarışmayı hayal eder. :)))

  16. maranello kökenli kaynak, önce şu 2009'dan bu yana elinize yüzünüze bulaştırdığınız sefalet aracın neden bu halde olduğunu söylesen…

    ama başkan dahil, domenicali dahil, teknik yönetim dahil hiç kimse ortadaki hezimeti üstlenmiyor, sanki o araç gökten zembille indi. lan bu eser sizin, bu başarısızlık sizin, zeytinyağı kılıklı herifler.

    ama işin pisliğini pilot üstüne yıkıp aradan sıvışmaya çalışmak, kolaylarına geliyor.

    "şampiyonluk için daha güçlü bir ortak" lazımmış. neyle? adam gibi araba mı var ortalıkta? çıplak ayakla koşup galip gelecek bir pilot mu sizin aradığınız?

    kimler geldi kimler geçti de massa hep yerinde kaldı. esas takımdan defolup gitmesi gerekenler, teknik yönetim, şasi ve aerodinami departmanları, strateji özürlüsü mühendislerdir.

  17. buttonu ingiliz takımı bırakmaz asparagas

  18. ferrari tam anlamıyla schumacher ile klasikleşmiş bir takım ondan onca her pilotun ferraride yarışcam diye çok zorladığını zanentmiyorum, 90'ları düşündükten sonra hele hemde.şu anda da 2004'den bu yana baskın bir sezon geçiremediler, şuanki pilotların ferrari için yanıp tutuşacaklarını zanentmiyorum kazanmadıktan sonra.yani ferrari istedi de button atlaycak değil.çoğu kişide button'un mclarende kalması onun için en uygun yer olduğu konusunda hemfikir gibiler.ayrıca basın tam manasıyla bu dedikoduları özlemiş fazlasıyla.eskiden dedikodular çıkardı f1'de ama bu sene bunların doğruluk ihtimali az eskisine göre.ayrıca herkesin bi fantezisi var, benim de schumini az da olsa mclaren koltuğuna geçmesi, zamanında uğraşmıştı haug onu getirmek için 🙂

  19. Geçen gün yorumuna cevaben yorum yazmıştım,
    Daha sonra admin tarafından silindiğini,sebebini bilmesemde,umarım hakaret içeren bişey yazmamışsındır
    Çünkü biz burda kahramanlarımızı yorumluyoruz birbirimizi değil!

  20. mclaren mercedes ortaklığı devam ettiği sürece bir alman mclarene bi-ne-mez diye düşünüyorum

  21. heikki 1088 avatarı

    Yok artık yaa. Tüm Mclaren pilotları bir yere gidiyor alonso sabit kalıyor ama Vettel bile Ferrari'ye geçiyor. Ulan ne yanlı bir basındır bu yahu. Bi günde Alonso Red Bull'a gidiyor densin 😀

  22. hamilton takımı uyarmayı seven birisi çünkü herzaman hazır ve hızlı olmanız gerekiyor kazanabilmek için. ama tehtid etmekse yoo onu sizin pilotunuzdan daha iyi yapan birisi gelmedi f1'e.

  23. ferrari yarış kazanmayı özlemiş önce hamilton şimdide button yarış kazanan pilotlara odaklanması güzel birşey. anlaşmalar herzaman önemsizdir button giderse üzülmem umarım Kimi mclaren'e geri döner. Hamilton-Raikkonen ikilisi wauuww hayali bile güzel. 🙂

  24. Bu arada yazmışken Ferrarinin bu gündemdeki isimlerle sürekli olarak anılmasını çözemedim açıkçası.Basın mı Alonso dan rahatsız yoksa Diğer pilotları psikolojik bir baskı altınamı almaya çalışıyor.Vettel,Lewis ,Nico şimdi Jenson .Kim yarış kazansa ertesi gün Ferrari de oluyor.Takımın da Lewis ve Vettel için yaptıkları olumlu birliktelik haberleri çıkınca bu takım neden 2016 ya kadar sözleşme uzattı anlayamıyorum .Belki de basınla bir olup aragazı da veriyor olabilirler

  25. Geçiş manyaaa yaparlar adamı 😉

  26. Button yarın öbür gün çıkar kariyerimi Mclarende tatmamlayacağım der.Bu adam bizim siyasetçilere benziyor kolay kolay bırakmaz o koltuğu.Ama Ferrari bu bi kaset skandalı patlatmasın şantaj olarak 🙂

  27. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    bol bol kanada 2008 izlettirirler daha ne istiyorsun ki.

  28. Ömer_Massa avatarı

    rocco junior arkadaşım çok iyi söylemişsin.birde montezemolo massa seneyede kesin bizimle kalacak dedi.hem massa son yarıştaki gibi performansını iyileştirirse neden ferrari felipe'den vazgeçisinki.bence yalan bir haber.

  29. alonzomanyaa  avatarı

    iki kazma bir arada yani. Biri dondurma yalar, diğeri de özür diler.. Geçinip giderler…

  30. İnanmayın böyle haberlere , buttonun röportajı böyle degil bir kere … Caprmısla sonra kafalarına göre bişey uydurmuslar. Ayrıca button alonsonun k***ği olmaz massa gibi

  31. Birileri çıkıp da ' dünya şampiyonu ikinci pilot olmayı kabül etmez' diyorken ALonso nun yanına ikinci pilot aradığını sanıyorlar.ALonso ,2007 yılında bana 1. pilotluk verin deyip demediğini nereden biliyorsunuz?? Oysa; ALonso nun yaptığı açıklamalarda McLaren e beni 2. pilot yapmayın eşitlikse gerçek eşitlik verin dediğini hepimiz biliyoruz.Gerçek eşitlikse benim antreman verilerimi dahi vermeyeceğim, kendi ayarlarını yapsın dediğinide hepimiz biliyoruz.ALonso nun bu dediklerine McLaren den bir yalanlama gelmediğinide biliyoruz.Johnnie Walker ile telefon firmasının baskısına dayanamayan McLaren in duble şampiyonu ikinci adam yapmaya kalkışması olmayışı neticesinde Ron Dennis in acısını bilmeyen sadece McLaren taraftarlarıdır.
    Tel ci Wiski ci başkasının şampiyon olmasını istiyor, mümkünse bu sene şampiyonlukdan vazgeç nidalarını kabül etmeyen ALonso ya gösterilen kollar boşmudur?? Buna inanmayanlar ilahları olan Senna nın takımdan gitmesine baksınlar.
    ALonso. mücadeleden kaçan ve sizin düşündüğünüz kişilik değildir.Onun da istediği… eşitlik ise gerçek eşitlik yapılsın ve lafda kalmasın.
    Geçen sezon Massa ya ALonso yu sorduklarında; aracın nasıl hızlandırılacağını iyi biliyor cevabı herkese yeterli açıklama olsa gerek.Alonso gibi işini bilerek yapanların Button gibilerden korkacak hali yok ki ikinci pilot arasın.Bana kalırsa… Hamilton un McLaren i soymak için yaptığı manevralardan uzaklaşmak adına Ferrari tarafından yapılmış bir gösteridir.

  32. Buğra Polat avatarı

    Massa yerine Button mu? Button ve Alonso mu? Button ve Ferrari mi? olacak şey değil tamam Button'un takım arkadaşlığı yapmayacağı pilot yoktur ama bir takımda 2. pilot olmak. hiçbir dünya şampiyonu 2. pilot olmak istemezki. Mclarende 2. pilot diye bir şey yok ikiside 1. pilot ve ayrım yok. Ferrari takım emri uyguladığı vakitte Button 'takım emri varsa, ben yokum' demişti. Ferrari takım emri uygulamasını seven bir takım olduğu için Button'un ferrariye gitme gibi bir durum omaz , olamaz..

  33. Button ın biraz aklı varsa McLaren de kalır zaten çünkü kendini en rahat hissedebileceği ortam burası Ferrari de Alonso pohpohlaması olacak ve hiç bi zaman rahat olamayacak. McLaren tamamen eşit davranıyor 2 pilotuna da. Giderse de pilot bol büyük olasılıkla Rosberg gelebilir yerine ya da Vettel. Ama Button ın 2013 ten önce gideceğini sanmıyorum.

  34. rocco junior avatarı

    Button taraftarları tarafından da pek sevilememiş benimsenememiş bir pilot.Adam kazanınca sanki kötü bir şey olmuş havası verilebiliyor bazı arkadaşlar tarafından.Ben bu haberi uydurma bulmakla beraber ne kadar Massaya kıssakta etsekte takımın şikayetçi olmadığını düünüyorum.Ama kesinlikle takımlar şampiyonluğu için daha güçlü bir pilot şart ya da Massa nın hep son yarışlardaki gibi sürmesi lazım.Son olarak Massa yarış kazansın neticede şahlanan at adına kazanmıştır ve ben yıkarım ortalığı diğer arkadaşların aksine:)

  35. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ferrari, geçen sezondan beri mclarende ikinci pilotluk , yardımcı pilotluk , sigorta , kurbanlık koyun gibi bilumum eğitimleri almış olan buttonu içinde bulunduğu durumdan kurtarıp fırsatçılık ve farklı stratejiler üzerindeki başarısı, şansı, lastiklerle daha iyi anlaşabilmesi gibi özelliklerini daha iyi bir şekilde uygulayıp ortaya koyacağı bir ortama transfer etmek istemiş olabilir.
    Ayrıca böyle bir haber mclaren tarafını da mutlu eder.Hiç değilse hamilton kazanamadığı zaman sabrın sonu vardır diye tehditlerde bulunamaz.

  36. Mustafa Mutlu avatarı
    Mustafa Mutlu

    Alonso-Button muhteşem olur.İki tecrübeli dünya şampiyonu.İki kadife sürüşlü pilot.Cisimlere çarpan,araç dağıtan cinsten değil umarım gerçek olur.

  37. sen üzme kendini bak Ferrari düşünmüş 🙂

  38. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    umarım gider hiç sevemedim buttonı. di resta gelsin.

  39. şunu unutmayalım hiçbir dünya şampiyonu ikinci pilot olmayı kabul etmez.bir defa başaran pilot ikinciyi neden başarmasın…

  40. Hamilton + Raikkonen = (Senna+Prost)-1

  41. Her yiğidin bir yoğurt yiyiş tarzı vardır derler
    Kimse Jensonu ikinci pilot olarak görmüyor
    saf hız bakımından ön plana çıkmıyor olabilir ama bir yarışın 60 tur olduğunu ve bunu en iyi değerlendiren pilotun jenson olduğunu bilmeyen yok
    Jensonun takım arkadaşlık yapmayacağı pilot yoktur,kendisiyle barışık ve çabuk parlayan biri olmadığı için ferrari için en ideal pilot,
    Ben nasıl düşünemedim şimdiye kadar;)

  42. Buttonu herkes ikinci bir pilot olarak görüyorlar ama yanılıyorlar. Lewisin yanına geldi geleli neler yaptıkları ortada. Yağmur adam Button. Renaulta bir geçmişi olan pilotlar hep başarılı olmuşlardır temelleri sağlam.

  43. yorumlar hep bu yönde ve mantıklı

    "But i hope he remains at McLaren.. Ferrari only wants button because they want constructor's title as well and Button will be better help than Massa. But certainly they won't let button race with Alonso. Where at McLaren he will have much more freedom..!!! And I am sure Button is wise enough to choose best employer for him unless ferrari offer him £15-20 million and he choose money over anything else."

  44. Button'un Kanada Zaferi Ferrarinin İştahını Kabartmış Sanırım =))

  45. Ferrari'nin gelecek sene için en iyi yatırımı olur. Konu 2.pilot kavramı üzerinde dönüyor ama 2.pilot dediğin hızlı olamaz diye bir şey yok. Massa ilk sıraların pilotu değil. Biraz eşitlikle Button'ı memnun edebilirler

  46. Gurur yapmayı bırakıp Rai'yi geri alsınlar.

    habere gelirsek. diaz bunu istemez.

    Neden: Massa'ya verdiği eğitimler boşa gider.

    Massa'yı mevcut kıvama getirmek için 1 seneden biraz fazla zaman harcadı. ve artık yaşı böyle şeyler için pek müsait değil.

    2 adet 30+'lık pilot ile de pek bir gelecek planlaması yapılamaz.

    Kısaca bu haberler McLaren'de dengeleri bozmak için yapılan Hamilton transfer haberlerinin diğer ayağını oluşturuyor.
    ———————————–
    Transfer gerçekleşirse de garip olur. Ferrari'ye geçmenin yolu Hamilton'dan geçiyor gibi bir durum oluşur. Yendiği 2 dünya şampiyonu da teselli ödülü olarak Ferrari'ye geçmiş oluyor.

  47. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Ferrari Schumacheri Geri Alsın 🙂

  48. Ferrari kaynağı: “(Ferrari) boşta olup olmadığını kontrol etti zaten. Takım, tekrar şampiyonluğu kazanmak istiyorsa bunun için Fernando'ya daha güçlü bir ortak getirmeleri gerektiğinin farkına vardı"

    Button mı geliştirecek aracı ne alakası var şampiyonlukla anlayamadım. Mevcut şartlarda Massa'dan daha iyi ikinci pilotu nereden bulacak. Değişiklik olacaksa bu pilot kadrosunda değil yönetimin düzeninde olmalı ki buna da başladılar zaten. Çok lüzumsuzca düşünülen bir transfer. Ferrari'den bir kaynak böyle bir şeyi ortaya atıyorsa tek nedeni içinde bulundukları rezilliği bertaraf edip farklı bir gündem yaratmaktan başka bir amacı olamaz.

  49. neset_alonso avatarı

    ben button ferrariye gelse bile takımın alonsoyu destekleyeceğine inanıyorum şuan arabasını en iyi şekilde kullanan pilot alonsodur alonsonun potansiyeli buttondan fazla rbr gecen senede hızlıydı alonso gecen senede şampiyonluk ümidim tükenmedi diyordu aldığı galibiyetlerle liderliğe kdr yükseldi son yarışta yapılan hata 3.şampiypnluğunu engelledi

  50. Eşit şartlarda değerlendirmek lazım.Alonsonun olduğu bir takımda da eşit şarttan bahsetmek hayal olur.

  51. benimde hiç aklıma gelmemişti button ama alonso için iyi olurmu bilmiyorum 🙂

  52. Yusuf  Hitay avatarı

    Takımdan bir kaynak nedir

  53. Button`in Massa`dan cok farki yok, o yuzden baskilara boyun egip 2. pilot olmayi kabullenmis Massa`dan neden vazgecsin ki Ferrari/Santander.. Ha Montezemello cildirir da Perez Kobayashi Rosberg gibi birini getirirse o zaman harika olabilir takim icin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir