Mercedes: "En Az 4 Motor Üreticisi Olmalı ki Yeni Kurallar Olsun"

yazar:

kategori:

2013 için planlanan 1.6 litrelik turbo motorlar genel anlamda kabul görmüyor ve Renault dışında Formula 1’e motor tedarik eden Ferrari, Mercedes ve Cosworth’ün bu motorları istemediği biliniyor.

Haug “Tabi ki hazırız ancak daha öncesinde tüm durumu görmemiz lazım. Bu kurallara adanmış en az 4 üretici olmalı ve birlikte konuşabilmeliyiz.”

“Şu anda 4 üretici var ancak o zaman belki 1 belki daha fazla üretici ilgilenebilir.”

“Ancak gördüğünüz gibi görüşmeler devam ediyor ve mevcut üreticilerin bu kurallara adanmışlığı konusunda bazı sorunlar var.”

“Kuralları kesinleştirdikten sonra sadece 2 ya da 3 üretici olursa sıkıntı olur. Bu konu çözüme kavuşturulmalı, bu yüzden iyi görüşmeler yapılmalı.” dedi.


Yorumlar

  1. Mercedes GP avatarı

    zaten 4 tane motor üreticisi yokmu? Mercedes,Ferrari,Cosworth,Renault

  2. dört silindir çok yakıt tüketimi demek. en iyisi benim Smart Roadster gibi 3 silindir 700cc turbo yapsınlar 😉

  3. Haug "Tabi ki hazırız o zaman problem nedir. Bende bu 1.6 motorlara karşıyım ama ertelemek çözüm degil 2013 yılından 2015 yılına ertelenecek ne değişmiş olacak 2014 sezonun ortasında yine uzlaşmazlıklar çıkacak. Delinin biri biri bir kuyuya taş atmış bin akıllı çıkartamamış bu işde ona dönüyor artık. Çevreci olacağız diyen fia şimdi kendisiyle çelişiyor. Yemişim senin çevreciliğini iki haftada 3 günde kirlensin çevre ne olacak senmi engelleyeceksin küresel ısınmayı. Üreticiler günlük araba teknolojisinde kullanacakmış yine kullansın kullanan nasıl kullanıyor.

  4. Haug "Tabi ki hazırız o zaman problem nedir. Bende bu 1.6 motorlara karşıyım ama ertelemek çözüm degil 2013 yılından 2015 yılına ertelenecek ne değişmiş olacak 2014 sezonun ortasında yine uzlaşmazlıklar çıkacak. Delinin biri biri bir kuyuya taş atmış bin akıllı çıkartamamış bu işde ona dönüyor artık. Çevreci olacağız diyen fia şimdi kendisiyle çelişiyor. Yemişim senin çevreciliğini iki haftada 3 günde kirlensin çevre ne olacak senmi engelleyeceksin küresel ısınmayı. Üreticiler günlük araba teknolojisinde kullanacakmış yine kullansın kullanan nasıl kullanıyor.

  5. reno kendi serisini kurarım diye tehdit ederse şaşırmam.
    gerçi yunanistan gibi, yemek yiyecek paraları kaldı sadece 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir