Webber: "Kural Değişiklikleri Endişe Uyandırmıyor"

yazar:

kategori:

Webber “Araçları daha hızlı yapacağını düşünmüyorum. Herkes için durum aynı olacak. Buna adapte olup alışmaya çalışmalıyız.”

“Takımım kural değişikliklerine adapte olma konusunda iyi. Gridde büyük değişiklik beklemiyorum. Herkes makul durumda olabilir. Biz de hızlıyız.” dedi.

Yasakların zamanlamasına dikkat çeken Webber, bu değişikliklere adapte olmanın takımlara çok fazlasına mâl olacağını düşünüyor.

Webber “Sporda her zaman taşan bir şeyler var. Sezon öncesinde bu olacakları bilmek harcamalar açısından çok iyi olurdu çünkü yasaklar sezon ortasında geliyor.”

“Sezon içerisinde çöpe atılacak kadar boş bir şey değil ancak yine de adapte olacağız. Herkes aynı durumda. Fazladan endişemiz yok. Ancak bununla ilgili ayarlamalar yapmak ucuza mâl olmuyor.” 

“Bu değişikliklerden dolayı taraftarların çoğunun dert edeceğini düşünmüyorum çünkü onlar sadece heyecanlı yarışlar izlemek istiyorlar. Ekranlar arkasında neler olduğunun ancak % 10 ya da 15’ini bilebiliyorlar. Biraz daha fazlasını anlayan aşırı taraftarlar da var ancak genel olarak taraftarlar iyi yarış istiyorlar.”

“Arka planda politika her zaman olacaktır ancak nedeni ne olursa olsun her zaman kararlar alınıyır.”

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir