Vettel Valencia'da Yeni Egzozu Test Etmiş

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri sürücü sabahki antrenman seansında takım arkadaşından 2.5 sn daha yavaştı. Padokta çıkan bazı söylentiler Vettel’in bu seansta yasaklanacak olan mevcut sistemin yerine kullanılacak yeni sistemi test etti.

Vettel’in sabahki farkı konusunda Christian Horner “Çok basit bir açıklaması var. Araçlarda farklı programlar uyguladık. Çok farklı parçalar test ettik ve bazı iyi fikirler elde ettik.”

“Artık sezon içerisinde test yok bu yüzden cuma günleri, özellikle ilk seanslarda bir şeyler deniyoruz.” dedi.Ancak Horner, Vettel’in hangi parçaları test ettiği konusunda açıklama yapmadı.

 


Yorumlar

  1. Sefa Taşkıner avatarı
    Sefa Taşkıner

    ahaha 😀 süper yorum

  2. Yusuf  Hitay avatarı

    evet egzozu çıkarınca hrt oluveriyorlar

  3. qqwwaasszzxxedc avatarı
    qqwwaasszzxxedc

    antreman dereceleri hiç bir zaman gerçeği tam olarak göstermez.

  4. 05Alonso| SF' F150° Italia  avatarı
    05Alonso| SF' F150° Italia

    Boş a hayallere kapılmanın bir alemi yok. RedBull bu yasaklara rağmen yine 0.5sn önde olacaktır en az..

  5. Mantıklı olanı yapmışlar. RedBull her zaman daha ileri bir geleceği planlayarak hareket ettikleri için diğer takımlardan bir adım daha önde.

  6. Evet abi ilk antrenmanlardan sonra söylemiştin. Bende ondan sonra bir araştırma yaptım ve sistemin düzgün çalıştığını öğrendim. Egsoz boruları tamamen kapatılmış lastiklerden biraz daha uzaklaştırılmış. Takım arka lastiklerin biraz fazla aşınmasını egsozların gereğinden fazla yakın olduğuna bağlamış.

  7. alonzomanyaa  avatarı

    Demekki egsoz yoksa 2.5 sn. tırtlıyormuş RBR. Ben bunu anlarım. Aklımada gelmişti zaten, kesin dedim egsoz olmadan ne yapabileceklerini test ediyorlardır.

  8. Evet abi ilk antrenmanlardan sonra söylemiştin. Bende ondan sonra bir araştırma yaptım ve sistemin düzgün çalıştığını öğrendim. Egsoz boruları tamamen kapatılmış lastiklerden biraz daha uzaklaştırılmış. Takım arka lastiklerin biraz fazla aşınmasını egsozların gereğinden fazla yakın olduğuna bağlamış.

  9. bana daha çok hali hazırdaki projeyi uygulamaya koyduklarını anlatıyor(malum yasaklama) tabi her güncelleme gibi riskleriyle geliyor
    geçen senede bu zamanlar egzoslar gündemdeydi Ferrari nin RB tarzı daha aşşağıya alınmış egzosları,Renault un denediği yeni tarz egzos felan,tabi bu sene durum biraz daha değişik 😉

  10. rocco junior avatarı

    İlk antreman seansından sonra söylemiştim kaynak BBC olmalı ve artık iyiden iyiye yeni kurallara hazırlanıp oluşacak zarardan kaçınmanın yolunu bulmaya başladılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir