Alguersuari Sevinçten Dört Köşe

yazar:

kategori:

Dün sıralamaların ilk bölümünde elenerek yarışa 18. sıradan başlayan İspanyol sürücü, bugün 2 pit stopla müthiş bir yarış çıkararak 8. oldu.

Alguersuari “Bu sonuçtan, özellikle dün 18. olmam nedeniyle çok mutluyum. Yarış ayarlarına odaklanmak işe yaradı. Harika bir yarıştı ve cuma günü antrenmanlarda yaşadığım sorunların ardından tamir konusunda mükemmel iş çıkaran mekanikerlerime teşekkür ediyorum.”

“Bu sonuç bir ödül bu yüzden onlar için mutluyum. Sıralamalarda lastiklerden maksimumu alma konusunda hâlâ sıkıntılar yaşasam da artık yarışta nasıl kullanacağım konusunda daha fazla bilgiye sahibim. Puanlar da ancak yarıştan sonra verildiği için sonucu almak en önemli şey.” 

“Tüm öğleden sonra istikrarlı bir şekilde sürdük ve bu sayede iyi bir sonuç aldık. Bu sene ilk defa araçta böyle hislere sahiptim ve bundan dolayı mutluyum.”

“Lastiklerin iyi çalışması dışında buraya getirdiğimiz güncellemelerin de işe yaradığını düşünüyorum. Çok iyi çalıştılar ve gerçekten iyi olmamızın bir nedeni de bu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ricciardoyu bi an önce f1de görmek istiyorum agluersuariye duyduğum sempati sebebeiyle bueminin yerine geçmesini isterim..

  2. alguarsuari de buemide canını dişine takıp elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda aksi taktirde marko ikisini de şutlar. torro rossonun işi red bull a pilot yetiştirmek eğer red bull a gidecek kapasiten yoksa seni şutlayıp başka birini denerler. nasılsa alt yapıda sıra bekleyen tomarla pilot var.

  3. cumartesi günü puan verilmediğine göre 😀 cevap belli galiba senin yorum a göre

  4. Deli_ Manyak avatarı

    bence kimin yerine gecsede pek farketmez alguersuarinin yarış performansı iyi buemi sıralamalarda iyi ricciardo bu ikisinden daha iyi 😀

  5. alguersuari ye bir sempatim var çözemedim buemiyi de hiç sevemedim zaten 😀

  6. kesinlikle alonsodan sonraki favori pilotum. bir çok kişiye garip gelebilir ancak geçen seneden beri ona da sempati duyuyor ve destekliyorum. umuyorum bir gün o da iyi yerlerde olur ama önce bu sezonu bueminin önünde tamamlamalı…

  7. ricciardo ikisinden birinin yerine geçsin istiyorum ama hangisinin yerine geçebilir ki?(bu bir sorudur cevaplarsanız sevinirim)

  8. dani ricciardo iyi işler yapmaya devam ediyor bildiğim kadarıyla..yerini kaptırmaması için bu puanları istikrarlı şekilde almaya devam etmeli..

  9. yarış temposu gayet iyiydi. aldığı puanları fazlasıyla hak etti. koltuğunu kaptırmaz umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir