Renault Pilotları Startlardan Şikayetçiler

yazar:

kategori:

Yarışı 10. sırada tamamlayan Nick Heidfeld “Bugün kaybetmemize biraz startlarımız neden oldu. Adrian’a karşı bir sıra kaybettim ve ardından daha fazlasını kaybetmemek için çalıştım. Yarışın büyük bölümünde Sutil’in arkasındaydım ve orada tamamladım. Bir kere onu geçmeyi başardım ancak DRS’si ile beni geçmeyi başardı ve artık ona atak yapacak kadar yaklaşamadım.”

“Yine de takım için bir puan daha kazandık. Ancak Toro Rosso ve Force India arkasında kalmayı beklemiyordum. Genel olarak bu hafta sonu çok zorladık ancak bu pistte araçtan daha fazlasını almak mümkün değildi.”

“İyimser kalacağız. Silverstone’da bir sürü yüksek hızlı viraj var ve aracımız o koşullarda iyi performans sergiliyor. Bakalım yeni kurallar aracımızı nasıl etkileyecek ancak takımım için olumlu etkisinin olmasını bekliyorum.” dedi.

Vitaly Petrov “Tabi ki bugünkü yarışımdan hayal kırıklığı yaşıyorum. Lastiklerin çok dayanmaması karşısında şaşırdım çünkü rakiplerimizin bazıları 2 pit yaparken biz 6 pit yapmak zorunda kaldık. Aracımızın burada mükemmel olmasını beklemiyorduk ancak bu yarış çalışmamız gerektiğini gösteriyor çünkü kolay bir şekilde ilk 10’da olabilirdik.”

“Schumacher’le olan kazam lastiğin patlamasına neden olmadı. Pitten çok hızlı çıktı ve aracı ilk virajda durduramadı. Şanslıydım ki onu aynamda gördüm ancak yine de temas oldu.”

“Artık oturup nerede ve niçin performans kaybettiğimizi analiz etmeliyiz böylece Silverstone’da daha iyi yarış çıkarabiliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Hemen felaket senaryoları yazmak acımasızlık olur,bu durumun avrupa yarışına has bir durum olduğunu sanıyorum,ingilterede toparlanır takım,Mc laren de bu yarış ne kadar zor bir hafta sonu geçirdi gördük keza mercedes te öyle,panik yapmamak lazım.

  2. romain grosjean ve renault engine yorumlarınızı çok beğeniyorum

  3. araç gerçekten fos pilotlar gerçekten mücadele ediyor ama aracın izin verdiği müddetçe özellikle petrov kendini çok geliştirdi.

  4. Kesinlikle ortak sana katılmamak elde değill yazık oluyor o takımdaki insanlara hepsi değerli ve yetenekli kişiler.

  5. Deli_ Manyak avatarı

    engellenecegini sanmıyorum arkadasım site yönetimi seni beni banlar bu adama dokunmazlar nedenini bende bilmiyorum…

  6. haklısın arkadaşım da bu kadarı da fazla geçmiş yıllarda ben Alonso ve Hamilton'a yazılan lakaplar yüzünden uyarıların verildiğini çok iyi hatırlıyorum söz konusu Vitaly olunca mı değişiyor kural yani.Ya adam gibi yorumunu yapsın ya da engellensin yani ne bu.

  7. Genii işleri eline yüzüne bulaştırdı.Fabrikada saçma sapan değişikliklere gidildi.Bu takım ki eski bilgisayarlarla 2008 İspanya GP'de 32 parça güncellemeyi %100 isabetle araca yerleştirmişti.Geçen sene araç düzelince kendilerine mal ettiler halbuki yeni bilgisayarlar sayesinde olmuştu olanlar.Şimdi Bob Bell gibi Dennis Chevrier gibi deneyimli mühendislerle yolları ayırdılar.Kubica'nın ardından da lider vasfını taşıyan pilot olmaması takımı daha da kötüye götürecektir.Sene başında en iyi birkaç araçdan biriydi R31 ancak birkaç yarışta işler tersine döndü çünkü pilotlar aracı anlayacak kapasiteye bile sahip değiller Vitaly'e bu konuda kızamayız gerçekten yeni olmasına rağmen iyi sürüyor ancak Nick tam bir fiyasko bence.Robert bu aracı kavramıştı.İlk testlerde müthiş zamanlara imza atıyordu.Şu an yarışsaydı birçok şey çok daha farklı olacaktı ama malesef yapacak birşey yok.

  8. Deli_ Manyak avatarı

    biz okumuyoruz kardeş sende okuma okusak bile cevap vermiyoruz cunku kendini adam sanıyor sonra…

  9. Yani cidden merak ediyorum bu arkadaşın yorumları neden yayınlanıyor.Sürekli bir hakaret sürekli bir lakap takma çalışmaları..Bir pilotun adını ya adam gibi yazarsınız ya da hoşlanmıyorsanız hakkında yorum yazmazsınız olur biter.Kimse size zorla yorum yapın falan demiyor yani.
    Bir değil iki değil site yönetimi bu arkadaşın yorumlarına nasıl izin veriyor anlamış değilim gerçekten.

  10. balına aldığınız ve size yarayan ilk 2 start da podyum görürken her şey iyiydi.jeneratör sesli aracınız
    ana tribünde resmen bomba etkisi yaratmaktaydı şimdi ise gerçek noktanıza doğru geliyorsunuz.

    ve bunlar iyi günleriniz ingiltere sonrası gerçek yerinizi bulacaksınız.
    petrole ruslar para verir ama nick efendi yolcu ya kubica ya webber gelir.

  11. Gerçektende Takım doğru yolda gitmiyor artık birşeyler yapmalara gerek.Renault ruhunu kaybediyorlar yavaş yavaş Geni ile Lotus ne yapıyorsa anlamıyorum artık bazıları gibi açıklama yapıpda rezil olmaya başladılar. Sezonun ikinci yarışında ki startları harikaydı.http://www.youtube.com/watch?v=hXDozmJ_HNc

  12. siz değilmiydiniz yeni drs ile ilk 3 ü hedefliyoruz diye bırakın allah aşkına adam kandırmayı renoda bir gerileme var ve takım bunu örtbas etmeyemi çalışıyor anlamış değilim.Bakalım diğer yarışta ne olacak

  13. robert kubica avatarı
    robert kubica

    her yarıştan sonra aynı terane yok çok kolay ilk 10 da olabilirdik falan geç bunları petrov kubica olsa böylemi olurdu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir