Hamilton'dan U Dönüşü

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, Avrupa GP’de Sebastian Vettel’in galibiyetinin ardından artık şampiyonanın bittiğini ve Alman pilotun ikinci kez mutlu sonra ulaşacağını söylemişti.

Ama bugün twitter aracılığı ile taraftarlarına seslenen Hamilton, ne takımının ne de kendisinin pes edeceğini ifade etti.

Hamilton: “Bütün taraftarlarıma… Bugün gazetelerde okuduklarınızı dikkate almayın. Takımım asla pes etmeyecek ve BEN ASLA PES ETMEYECEĞİM”

“Önümüzde Silvestone var. Destekleriniz, bizim için büyük bir fark yaratacak. Şimdi takımımızla birlikte yapabileceğimiz her şeyi yapmak için fabrikaya gidiyorum. Lewis”


Yorumlar

  1. tamamen zoraki bir açıklama olmuş takım tarafından yaptırıldığını düşünüyorum. aynısı alonso içinde söz konusu olacaktır oda ilerleyen günlerde pes etmediklerinden bahsedecektir oda ferrari tarafından yaptırılmış bir açıklama olacaktır. kendimizi kandırmaya gerek adamlar gereken farkı açtılar bundan sonra sadece 2. olarak bile şampiyonluğu kazanabilirler. haa Ferrari ve McLaren yeni paketleriyle yarışlar kazanacaktır ama redbull ve vettel gereken farka sahipler araçta dayanıklı yarışları domine edemeselerde şampiyonlar.

  2. süper olmuş yaa:)))

  3. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Bu adamda ciddi bir kişilik sorunu olduğunu düşünüyorum.

    Sürekli olarak karar değiştiriyor yada saçma sapan demeçler veriyor.

    İlgi çekmeyi seviyor.Ama tutarlı olsa insanlar onu daha çok sever.

  4. ya da;

    Takım – lewis oğlum neler demişsin öyle !?!
    LH – olan biteni söyledim n'olmuş?
    Takım – biz mclareniz adımız gururumuz var, pes etmek yok, git şaka yaptım de.
    LH – off tamam twitter'a girerim, twitlerim hemen.

  5. LH-artık yoruldum tamam mı,gücüm kalmadı.
    Takım-hayır vazgeçemezsin sonuna kadar savaşmalısın.
    LH-bıktım ne yapsam olmuyor.
    Takım-vazgeçme o gün bugün deil!!
    LH-tamam tamam savaşacam 😛

  6. lewis artık seni dinlemiyorum ben şahsen,sadece yarışlarda izliyorum.hangi dediğine inanacağımızı şaşırdık ikiye bir özür dileyip açıklamalarını değiştirmekten be oğlum 🙂

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    O resmi al bi tarafina monte et

  8. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    bence yarış sonrası yaptığı açıklama daha gerçekçi 😀 bu açıklama daha sakinken yapılmış olsada takımın son bir gazla birşeyler yapabiliriz lewis, umudunu yitirme demesinden başka birşey değil. birbirimizi kandırmayalım lewiscim, sen elinden geleni yaptın ama araç redbulla mücadele edecek kadar iyi değil. bu saatten sonrada çok geç. o yüzden savaşacağız filan geç bunları,nereye savaşıyorsun, iki adamı tutup birine TigerII, diğerine Sherman verip hadi bakalım savaşın demeye benziyor :)) normal olarak sonuç belli. ben 1. açıklamayı alayım.

  9. bende aynen böyle düşünüyorum şu menajer geldi geleli hamilton hepten yoldan çıktı bence antony nin bu işe bi el atması lazım yoksa gerçekten çok kötü olacak martin yetişene kadar lewis yeterince batıyo sonra martin yetişip onu sakinleştirince de iş işten geçiyo ve özür dilemek zorunda kalıyo bu menajer zaten bnm bildiğim kadarıyla kariyer bitirmekle ünlü daha çok hollywood a yönelik bi şirketti ki aynen öyle oluyo hamilton hep gündemde kalıyo kalmasına da bu şekilde gündem de kalmak ona hiçbi fayda sağlamıyo

  10. hamilton hala öğrenememiş galiba redbull u durdurmak imkansız fıa ya rağmen

  11. alonzomanyaa  avatarı

    Allahta sizi güldürsün, ben bile güldüm valla, dehşet ötesi emrah'ımısı bir monte olmuş :))

  12. Schumi ve Hamilton üzerinden iyi para kırdın:))

  13. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    bu yeni menejeri başına daha çok iş açacak. Son aylarda pilotaj yerine verdiğin saçma sapan laflarla demeçlerle gündeme gelip sonrada kıvırıyorsun. İnşallah pilotajınla gündemde kalırsın.

  14. 🙂
    "F1 artık spor deği"l dedikden sonra kendini buna vermiş 🙂

  15. hamilton böyledir, çocuk gibidir, gaza gelir, yarışın heyecanıyla her şeyi söyler sonra kendine gelir 🙂 aynı bana benziyor bu özelliği 🙂 hırslarını kaybetceklerini zannetmiyorum yine de sezon arasına kdr en azından

  16. dediklerine aynen katılıyorum, monza ve spa da kazanabiliriz diğer bütün pistler zor görünüyor.

  17. belli ki takım kulaklarını çekmiş biraz lewisin:))

  18. Ha Ha Ha,Allah seni ne yapsın emi,ya bu Hamilton bırak U dönüşü yapmayı resmen yuvarlak çiziyor,Vantilatör mübarek,ama Allah var çok güldürdü beni.
    Belki aynı yorumu başkasıda yapmıştır ama o kadar komik ki,yazma içgüdüm Yorumları okuma isteğinden daha ağır bastı,

    Mc laren yeni bir açıklama yayınladı Hamilton ile ilgili,Aynen şöyle
    Bundan sonra,Pilotumuz Bay Hamiltonun yapacağı ilk basın açıklamalrını dikkate alınmaması
    İlk açıklamaya mütakiben ikinci bir açıklamanın bağlayıcı olacağını herkesin bilmesini ona göre tutum takınılması rica olunur:))))))))

  19. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    isteyen istediği şekilde duygusal,sinirli,maç sonu söylemi vs.. açıklama yapsın sonuç değişmeyecek, vettel ve redbul şampiyon. mücadele etsek ne olacak 1-2 yarış kazanırız diyelim, bu saatten sonra hiçbirşey değişmez. vettel tutupta yarış dışı kalmaya filan başlarsa bilemem ama zaten poleden başlıyor kimseye karıştığı bulaştığı yokki. fanların vazmıgeçtik,yani yenildikmi söylemlerine karşı rahat olun savaşacağız ayakları. "gerçekçi ol imkansızı iste" tamam istiyoruzda,görünen köyde klavuz istemiyor. :))

  20. HAMİLTON "Bütün taraftarlarıma… Bugün gazetelerde okuduklarınızı dikkate almayın. Takımım asla pes etmeyecek ve BEN ASLA PES ETMEYECEĞİM"

    bu mesajı sabah twitter dan verdi; dün'ki haber kaynağını hiçbiryerde bulamadım acaba "Bugün gazetelerde okuduklarınızı dikkate almayın" derken öyle bir açıklama yapmadığınımı ima ediyor?

  21. bn daha dünkü haberin altına yorum olarak yazmıştım, yarndan itibaren bu demeçlerinin aksi demeçler verilecek, ikisi de bu söylenenlerin asılsız olduğunu şampiyonanın hala devam ettiğini söyleceklerdir demiştim, biri tamam alonsoyu beklioruz artık :D…

  22. Bahisleri alalım her ne kadar ortada özür dilenecek bir neden olmazsa da Lewis ne zaman özür dileyecek, malum alışkanlık oldu kendisinde 🙂

  23. Eywallah 🙂
    dünki açıklamayı duyunca hayal kırıklığına uğramıştım; bir "yarışcı" nın en son söylemesi gereken söz budur diye; ama bu açıklama içimi rahatlattı;

    belki şampiyon değişmeyecek ama biz neyi izliyoruz? yarışanlarımı yoksa puanlarımı? bana göre yarışanları zorlayanları izliyoruz;

  24. ellerine sağlık kardeşim ,bu söz bir zamanlar her gün defalarca ve defalarca okuduğum bir sözdü :))

    çok ta doğru bir sözdür,yarışın verdiği psikolojik ve fizyolojik çökkünlükle hiç istemeyeceğimiz açıklamalarda bulunan pilotumuz topalanmış,tam da safkan bir yarışçıdan beklediğimiz kelimelerle doğru ifadeleri kullanmış.

  25. dostum sen beni kış testleri sonrasında kötü bir sezon açılışı yapan Ferrari'nin durumunu gördükten sonra sil baştan rumuz alan ve tekrar yazmak için 2 hafta bekleyen fanlardan sandın galiba.

    vaktin müsait ise kış testlerinde çuvalladığımız konulu her McLaren haberlerinde benim yazdıklarımı bir kontrol et.

    elinde olmadan saygı duyacaksın.

  26. Problemsiz kazanmak çok güç Savaşmak, Zaman HarCaMaK zorundasın bütün inancın, idealin bu olmalı eğer savaşamıyorsan baştan kaybetmişsindir ve sen bir hiçsindir bütün bunlar için mücadele etmelisin.

    Ayrton Senna
    ——————

  27. ben çağırmadan gelmişin

  28. yaratıcı,
    zekice,

    brilyınt. 🙂

  29. ready to die (spa2000 bu arkadaşı bu sayfaya davet ediyorum 😀 l

    hani alonso ya laf eden bu adam kendi adamına ne diyecek alonso hakkında atıp tutuyordu bir dediği bir dediğini tutmuyor diye gelsin baksında burda bir U görsün

  30. Bu sabah aldığı brifing Lewis'i ikna etmiş.

    Güzel haber.

  31. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hamilton komedyen mi yoksa pilot mu?
    Yine birileri kulağını çekmiş olmalı.Anthony hamiltonun bütün paramı lewise yatırırdım dediğinden beri yaşananlar komedi filmi gibi.

  32. rüzgar nereye sen oraya..)))

    bizce mümkün başlık gerçektende güzel oturmuş konuya

  33. rocco junior avatarı

    Hamilton bu ara fazla duygusal,açıklamaları tutarsız.İnsanlar kötü günün ardından böyle reaksiyon verebiliyor ancak söylemlerini kontrol etmeli sonra bir anda değişip aksini söylememeli.Bu ara fazlasıyla hata yapıyor bu açıdan kesinlikle gelişmeli.Yarıştaki iyi olan şeylerle gündeme gelmeli

  34. TiFosi_KaDiR  avatarı

    Başlığı Çok Beğendim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir