FIA, "Herkes için Yarış" Kampanyası Başlattı

yazar:

kategori:

FIA Perşembe günü, ayrımcılık ve önyargının sporda ve sosyal alanda yerinin olmadığı mesajını vermek için "Herkes için Yarış" kampanyası başlattı.

Bu kampanya için, bu sene başlarında Barselona’da Lewis Hamilton’un maruz kaldığı ırkçı eylem nedeniyle harekete geçilmişti.

Yönetim kurulu, desteklerini göstermek için motor sporları taraftarlarını kampanyanın internet sitesini ziyaret etmeye çağırdı.

Perşembe günü yayınlanan bildiride FIA ayrıca, İspanya Federasyonu tarafından Barselona olayı ile ilgili kapsamlı bir rapor aldığını ve daha başka yaptırımın uygulanmayacağını belirtti.

Bildiri: "FIA, durum karşısındaki hassasiyetleri ve etkin cevapları için Katalunya pisti görevlilerini ve RFEA’ya şükranlarını sunar."

"FIA, Şubat ayından beri tavsiye edilen ve yerine getirilen ölçüleri izlemiş ve bu denli başka bir olayın olmadığını görülmüştür"

"FIA, bu olayla ilgili kişilerin, neşeli bir atmosferin ve motor sporları tarafından sunulan gösterini keyfini çıkaran binlerce insanı temsil etmeyeceği yönündeki düşünceleriyle RFEA ile hemfikirdir."

"FIA ve RFEA, sporun herkese açık olduğu ilkesine sadıktır"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir