Massa Lastik Battaniyelerinin Kalmasını İstiyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, güvenlik bakımından sorun oluşturacağına inandığı için lastik ısıtıcı battiniyelerin seneye kalması gerektiğine inanıyor.

Massa "Şu anda gelecek sene lastik battaniyelerini kullanmamamız yönünde öneri var ve bu battaniyeleri garajdayken ya da griddeylen lastiklere sarılı şekilde görüyorsunuz. Performans bakımından, en önemlisi ise güvenlik bakımından battaniyeler lastiklere sarılı olduğunda en iyi durumda oluyor lastikler. Onlar olmadan, soğuk bir gün olmamasına rağmen denediğimde ilk çıkış turumda çok zorluklar yaşadım."

"Bu yüzden performansı dikkate almayın, güvenlik bakımından lastik battaniyeleri çok önemli." dedi.


Yorumlar

  1. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    nedir bu massanın cektigi yavv….

  2. tolga soydan avatarı

    wala pilotları dinliyceklerini sanmıyorum.

  3. aynı şeyi rosberg, webber, barrichello.. ve son olarak Schumi de söyledi ferzan. hadi hepsi tırstı, Schumi de mi yarışmadığı halde tırstı?? ortada soğuk lastikle yavaşça ilk viraja gelen ve geçen pilotla sıcak lastikle süratle gelen ve geçen pilotuların kaza yaşaması riskinden söz ediliyor, anlamsız anlamsız massa düşmanlığı yapmanın alemi yok.

  4. Lastik ısıtıcılarının kaldırılması konusunda bu güne kadar kimse olumlu konuşmadığı gibi herkes olumsuz görüş belirtti.Eğer sırf bu sebepten yani lastiklerin iyi ısınamamasından dolayı kaza ya da kazalar yaşanırsa bu kararı alanlar çok zor durumda kalırlar.

  5. massa gene tırsıyor galiba.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir