Montezemolo Pilotlarından Memnun Olduğunu Yineledi

yazar:

kategori:

Montezemolo, Mayıs ayındaki bir açıklamasında Massa ile 2012’de de beraber olacaklarını söylemişti. O dönemde Brezilyalı pilotun koltuğu için Mark Webber ve Nico Rosberg’in adı geçiyordu.

Bu söylentiler, Fernando Alonso’nun anlaşmasının uzatılması ile alevlenmişti.

Ferrari’nin pilotları sorulan Montezemolo, ikiliden gayet memnun olduğunu söyledi.

Alonso için öncelikle Montezelomo: “O harika bir pilot”

“Onunla uzun bir işbirliği için anlaşma imzalamamızdan çok memnunum. Zamanında Michael Scumacher ile de bunu yapmıştık. Aslında en azından 2016’ya kadar beraber olmamız, her iki tarafından bu ilişkiden memnun olduğunu göstermiştim”

“Ayrıca bu sene, çok iyi bir şekilde tepki veren Felipe’den de çok memnunum. Pilotlarımız bizi mutlu ediyor. Ferrari’yi istediği yere geri döndürmek için aracı geliştirmemiz gerek.”


Yorumlar

  1. Alonso konusunda söylediklerine katılmakla bereber, Massa'nın bu adamın gayrimeşru çocuğu olduğunu düşünmeye başladım.Massa'dan bu sene memnunumda ne demek. adam çok kötü 2 sezon geçiriyor ama adam massayı uyarma düşüncesini bile aklına getirmiyor. ilginç adam ferraride 3 pilotla yarıştı üçüde dünya şampiyonu ve monte diğer 2 dünya şampiyonunu takımdan hiç düşünmeden gönderebilirken massa koltuğunda kalmaya devam ediyor.

  2. alonzomanyaa  avatarı

    Olsun sizde o da yok :)) Zaten hep Alonsonun kara kaşının hatrına veriliyor bu kadar büyük rakamlar. Ne kadar cahilce yorumlar yapıyorsunuz, sanki o şirketlerin sahipleri ve ceo larından daha iyi çalışıyor kafanız. Santander mclareninde sponsoru, demekki para etmiyorki pilotları vermiyorlar…

    Kapak buna denir..

  3. çaresizlik içinde yapılan açıklamalar…yada bu adam şeker hastası…
    empati yapıyorum gerçek kalpten geçenler bu olamaz…

  4. 2006 senesinde fia aynı bu sezon olduğu gibi redbullu yavaşlatamak için sezon ortasında renaultun aleyine kural değişiklği yapmıştı ve tuttmuştuda buna rağmen gene şampiyon olamadı ferrari bilmem hatırladınmı?

  5. Bu memnuniyet ve karşılıklı övgüler birilerini rahatsız etmişe benziyor.2010 sezonu başında bazı medyumların bu birliktelik hakkındaki görüşleri fos çıkmıştır.Onlar beklerdi ki Ferrari takımında iç huzursuzluk çıksın.Ama huzursuzluk başka yerlerde baş gösterdi.

  6. Salim Kaya , yukarıda Mıchael Schumacher nikli arkadaşımız naçizane gönlünden geçen bir kombinasyonu dile getirmiş ve bunu bir mucize olarak niteleyerek isteğini hayalini dile getirmiştir.Şimdi durduk yerde ortalık karıştırmak mı istiyorsun?.Birilerinin çıkıp da Rosbergten bahsetmesini mi istiyorsun.?Barichelloyu mu gündeme getirmeye çalışıyorsun ? 42 yaşındaki efsane pilota laf söyletmeye mi çalışıyorsun?Amacın ne senin??

  7. bana da öyle geliyor. extermine olmuş bir virane pilot kafasıyla yazılmış

  8. saafi süzmelik kokuyor yazılarında.

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hayır vettel veya redbull taraftarı değil.Bakınız son 2 gündür vettel ve redbull haberlerinin altında yok sadece Alonso haberlerinde var.Nick veya resim seni yanıltmasın.

  10. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    sanırım vettel taraftarısın…gerçekten çok ilginç geçen yıl abu dhabiye kadar diaz şampiyonlugun en buyuk adayıydı taktik hatası olmasaydı 3 kere dunya şampiyonu olmus olacaktı ayrıca begenmediğin diaz 2005 de kimiyi 2006 da michaeli yenip şamypiyon oldu…çok çabuk unutulmuş…
    diğer bir konuda redbulla bu kadar guvenme tamam bir kaç senedir iyi olabilirler tıpkı renault-brawn gibi ama hiçbir zaman bir mclaren&ferrari olamaz.son 10 yılın en iyi takımı kimmiş git bak belki bişeyler hatırlarsın…

  11. Bu arada kimse de heveslenmesin Ferrari nin bu durumu 90 lı yılların başındaki gibidir bakmayın şu anda f1 de dayanıklılık had safada yoksa işleri traş.Onların sihirli zamanları yok oldu.Hele turbo dönemine geçince daha da durumlar kötü olacak gibime geliyor.İyi ekipman kurup Rbr nin elemanlarına göz dikerler ama o da çok seneler sonra ancak gerçekleştirilir.Yani Şampiyonluk gelirse bile bunu yaşayan diaz olamaz .

  12. evet oydu hani tank gibi aracı varken fia utanmasa schumi yi bi tur geriden başlatacak kurallar koyacaktı o sezon bilmm izledin mi

  13. Geçiniz boş laflar bunlar
    Alonso nun kafasında hiçbir zaman takım olmaz olamaz o sadece kendini düşünür.Bunu çok net gördük geçtiğimiz yıllarda.Yani alonso Ferrariye birşey veremez.Mclaren 7 ay içinde bu adam yüzünden heba oldu Ferrari de olurdu da onlar tek pilotla yarışmayı seviyorlar bundan dolayı etkilenmezler.Seneliği 50 milyon eurodan 7 senede 350 milyon yapar .Böyle bir parayı kimse reddetmez.Yani monte nin kas ettiği harika olan şey bol sıfırlı santander.Hiç boşuna havalara girmeyin.

  14. evt o yüzdende alonso 2005 ve 2006 yıllarında schumacher i yenen tek kişi oldu dimi:)

  15. İmkansızı istiyosun 🙂
    Schumi herzaman 1. pilottur alonso schuminin olduğu yerde barınamaz.
    pek örnek değil ama benzer olay mclarende yaşandı ve sonuç görüldü.
    Alonso kendisi ile rekabet edip kendini geçecek birini istemez tıpkı prost gibi..

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Hayatım Boyunca Schumacher-Alonso İkilisini Aynı Takımda Görmek İstemişimdir…Bir Mucize Olsa İkiside Ferrarida Yarışsa Fena Olmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir