Barrichello, 3.Seans için Umutlu

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, Avrupa sezonu için Honda takımının yaptığı gelişmelerin, bütün yarışlarda kendilerine sıralamaların 3.seansına kalma imkânı vereceği konusunda umutlu.

2006 Brezilya GP’den bu yana puan alma başarısı gösteremeyen Barrichello, Honda’nın ileri adım attığına inanıyor ve takımın şu anda puan bölgesine çok yakın oluğunu söylüyor.

Barrichello: "Geçen hafta iyi bir ilerleme kaydettik ve açıkçası ilk yarış, ortadaydı: puan alanında bitirebilirdik"

"Malezya’da alâkasızdık ve Bahreyn’de ilk turda bir parça şans… Tempomuz vardı ama geçiş için düzlük hızımız yoktu"

"Puanlara çok yakınız. Barselona buna açık. Araç daha iyi"

"Diğerlerinin ne kadar gelişim kaydettiklerini bilmiyorum. Çünkü geçen haftayı okumak zordu: insanlar az yakıtlı, çok yakıtlı. Ama araç kesinlikle daha iyi. Bu yüzden bir gelişim kaydettik ve umarım bu da bizi her zaman sıralamaların 3. seansına taşıyacak"

Formula 1 tarihinin en tecrübeli ismi olmaya yaklaşan Barrichello, hâlâ istekli olduğunu söyledi ve verebileceği şeylerin hâlâ olduğunu ifade etti.

Barrichello: "Kendimi çok motive durumda hissediyorum. F1’le ilgili yaptıklarıyla, halkla ilişkilerle, sürüşle vs.. bıkmış gençlerle konuşuyorsunuz. Aöa benim hayatım gittikçe iyileşiyor."

"Honda’daki ilk yılım, gerçekten çok fazla halkla ilişkiler işinde bulundum. Ama enerjimi ve konsantremi araca odaklıyorum. Geçen hafta Barselona’da 140 tur attım ve bunun olağanüstü olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan kendimi genç hissediyorum. Geriye kalan daha çok senem var"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir