Massa: "Hamilton İle Mücadelemde Yanlış Bir Şey Olmadı"

yazar:

kategori:

4. sıra için mücadele eden ikili, temas da yaşadı ve Hamilton, Massa’nın çok küçük bir farkla önünde yerini korumayı başardı.

Brezilyalı pilot, yaşanan temasın kendisi için bir sorun olmadığını belirtti.

Massa: “Gerçekten söylenecek bir şey yok. Son viraja girerken Lewis’e yakındım. İçeri girdim, dışarı çıktım. Ondan geç fren yaptım ve onun biraz önünde dönebildim. Sonra bana biraz çarptı ama bence yanlış bir şey yoktu”

“Ve ardından son virajda tamamıyla geniş alıyordum ve bir alternatif bulmam gerekti. O aracını içeride tutmuştu. Daha iyi tutunmaya sahipti ve bitirebilirdi. Farkı bilmiyorum ama anlık olarak öndeydi.”

Mücadeleden keyif alıp almadığı sorulunca Massa: “Hayır. Çünkü onun arkasında kaldım ama sizin için iyi oldu. Ama her zaman önde bitirmek istersiniz.”

Ferrari pilotu, kendi performansı ve Alonso’nun kazandığı yarış sonrasında cesaretlendi.

Massa: “Sezonun ikinci yarısında daha iyi olacağımızı umuyorum. Daha rekabetçiyiz, özellikle de Red Bull’a kıyasla. Bu yarış sıralama çok yakındı ve yarışta Fernando onlardan iyiydi. Ben yapamadım ama takım adına iyiydi. Bu şekilde devam edip şu andan sonuna kadar artık (Red Bull ile) mücadele etmeye devam etmeyi umuyorum”

Ferlipe Massa, Kanada’da da bu şekilde yakın ara damalı bayrağı görmüştü


Yorumlar

  1. Şumi kobayashi ye arkadan mı çarptı ? Şumi ye niye ceza verdiler o zaman ? Nasıl bir düşünce tarzın var birader ? Massaya vurdu mu vurdu yandan ve iyice batırdı Massa'nın çizgisini . İyi o zaman her yanyana gelen vursun birbirine oraya buraya itsin yanındakini . Kaç yarıştır kaçınılabilecek temas yüzünden kaç pilota ceza verdiler . Bu da aynı şey . Lewis i gördük , madem tutamayacaksın aracını sokmayacaksın oraya . Resmen yaslandı Massa ya itti dışarı . Direksiyonuna bakın Massa ya çeviriyor . Ceza için lastiğe temas edip öndekinin spin atması mı gerekiyor ?

  2. Deli_ Manyak avatarı

    hamilton massaya arkadanmı carptıda sen ceza bekliyorsun… tekerlek tekerlege mücadele oldu zevkliydi hamilton kazandı massada kazanabilirdi.yarış bu herşeye ceza vereceklerse hakemler hiç seyretmeye gerek bile yok formula1 i

  3. konu dışı diğer takımlar silverstone öncesi kurallara dönmek için ferrari ile anlaşmış diye bişey duydum doğru mu??????????????????????

  4. Tek yanlış olan komiserlerin tutarsızlığı . Schumi nin temasının aynısı olmasına rağmen Lewis e ceza verilmedi . Ne oldu Schumi de aracı tutamadı bi an için ve temas etti rakibine zarar verdi . Tamam şimdi Felipe-Lewis temasına bakın Lewis de geriden gelip aracını tutamadı ve Felipe yi daha da dışarı itince çizgi falan kalmadı Massa da . Burda da rakibe zarar var . Lewis çarpmasa Massa önde bitirirdi büyük ihtimalle .

  5. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Hamiltonu seven sevmeyen herkes
    -Lutfen bir susun artik da mucadeleden zevk alin

    Massa: "Gerçekten söylenecek bir şey yok. Son viraja girerken Lewis'e yakındım. İçeri girdim, dışarı çıktım. Ondan geç fren yaptım ve onun biraz önünde dönebildim. Sonra bana biraz çarptı ama bence yanlış bir şey yoktu"

    -Massa yi sevmem ama bu aciklamasi beni sevindirdi
    -Bu yaris Lewis in donus yarisidir
    -2 hafta sonra Almanya da mucadeleyi gorun

  6. Ömer_Massa avatarı

    yine bizim pit ekibi herşeyi mahvetti.hep bize oluyor zaten olan.bariz bir şekilde takım alonsoyu desteklediğini gösteriyor her şekilde.inşallah daha da iyi olacaksın massa.

  7. Ferrari'nin Massa'ya pit stop davranışını değiştirmesi lazım. Şu son 2 yarıştır durum çok göze batıyor. Bugün tutuşdan düştüğü aralıkları çok rahat azaltabilirlerdi.

  8. Massa'nın pek agresif tarzı yok, Hamilton gibi. Ama bu yarışta çok da kötü performans sergilemedi. Zaten son turda, son virajda Hamilton'ı geçmek cesaret isterdi. Adam terminatör valla, hiç affetmez. Biçerdi o arabayı. 😛

  9. Forza Felipe avatarı

    " Fernando onlardan iyiydi. Ben yapamadım ama "

    İnanmaya devam ediyoruz şu kötü formu bir gün atacağız üstümüzden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir