Perez: "Almanya'da Daha Güçlü Olacağım"

yazar:

kategori:

Meksikalı pilot, Monaco’daki kazası sonrasında iki yarış kaçırmak zorunda kalmıştı.

Britanya GP’de çaylak pilot, güçlü bir performans ile 7. oldu ve artık formuna geri döndüğünü söyledi.

Perez: “İyi bir yarış, takım adına çok iyi bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Başta şartlar oldukça zordu ama sorun yaşamamayı başardık. Strateji iyiydi ve pitstoplarım mükemmeldi.”

“Ne yazık ki Nico’yu (Rosberg) geçemedim. Çok yakındım ama düzlükte çok hızlıydı. Genel olarak mutluyum ve şimdi zor dönem geride kaldı”

“Kazanın ardından sezonun ritmine kavuşması zaman aldı ve şimdi, önceki momentumumu buldum. İki haftalık zamanda daha da güçlü olmalıyım”

Takım arkadaşı Kamui Kobayashi ise yağ kaçağı nedeniyle yarış dışı kaldı; öncesinde pitten güvenliği tehdit edecek şekilde çıktığı için de ceza aldı.

Kobayashi: “Gerçekten utanç verici. Çünkü genel performansımız bu hafta sonu iyiydi. Bugünkü yarışta çok şanssızdım. Michael ile aramdaki kaza için söyleyecek çok şey yok. Yan yana değildik ve açıkçası aracımın arkasına vurdu. Ondan sonra hasarlı bir araç sürmek zorunda kaldım”

“Ardından pitstopta şanssızlık yaşadım ve dur-kalk cezası aldım. Sonunda da kenara çektim. Çünkü telsizden yağ kaçağı olduğunu ve pistten çıkmamı söylediler.”


Yorumlar

  1. İyileşebilirse Kubica var daha.Kubica tüm çaylaklardan iyi bir pilot.

  2. Sauber'in çok iyi çaylaklar bulup çıkardığını biliyoruz.
    Perez bana göre geleceğin en büyük şampiyon adaylarından birisi. Monaco'daki kazasını da atlattı. Ferrari Massa ile 1-2 sene devam edip Perezi almalıdır takıma.

  3. Bana göre Perez geleceğin en büyük şampiyonluk adaylarından birisi. Diğer çaylaklardan da bir adım önde bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir