Rosberg, Britanya GP'nin Dönüm Noktası Olmasını Umuyor

yazar:

kategori:

Alman pilot, zayıf geçen ilk turun ardından cesaret verici bir yükselişle 6. sıraya kadar gelmişti.

Kişisel video blogunda konuşan Rosberg: “Gerçekten iyi bir kalkış yaptım ama ardından ilk turda en iyisini ortaya koyamadım. Bu yüzden biraz geri düştüm. Ondan sonra yarışta işler iyi gitti.”

“Harika bir stratejiydi. Birer birer yükseldim ve yarışı 6. tamamladım. Bu yüzden gerçekten iyiydi ve bundan memnunum”

“Takım olarak bunun bir dönüm noktası olmasını ve şimdiden sonra istikrarlı olarak gelişip öndekilerle arayı kapatmamızı umuyorum. Bu harika olur. Her şeyi hesaba katınca doğru yönde gittiğimiz olumlu bir hafta sonuydu”

Rosberg’in takım arkadaşı Michael Schumacher de yarış içinde yaşadığı kaza ve cezanın ardından ortaya koyduğu tempo ile 9. sıraya kadar yükseldi.


Yorumlar

  1. bu seneki araçla ilgili sunu söyleyebilirim.aracın en büyük sorunu olan arka lastikleri ufalama sorunu britanyada havanın soğuk olmasından dolayı pek hissedilmedi.ayrıca gaz akışının düşürülmesiyle de mercedesin arka lastikleri daha iyi dayandı.ancak genel olarak araç yine yavaş. düzlüklerde uçan mercedes daha teknik pistlerde bocalıyor.Araç temelde iyi deniyor hep ama bence iyi değil 11 senedir f1 takip eden biri olarak diyebilirimki mercedesin kazanan bir araç yapması zor görünüyor.

  2. Artık röportajlara bakıyorumda 2010 mercedes qp nin ilk yarışında ve orta sıra mücadelesinde iken (6,7,8) yapılan açıklamalarda ilerleyeceğiz dendi. İlerlendi ilerlendi ve o kadar ilerlendi ki şimdide 6.lığa sevinip ilerleme olarak GÖRMEK İSTİYORUM gibi açıklamalar geliyor. Karar sizin…

  3. evet bizim gibi =) seviyorum aslında rosbergi başarılı olmasınıda istiyorum keşke Ross amca daha rekabetçi bir araç verebilseydi

  4. MERCEDES GP avatarı

    arkadaşlar araç kötü değil temelde iyi ancak aerodynamıde kotuyuz..bunlarda gelişrsek iyi olacağız

  5. you back, we back. avatarı
    you back, we back.

    Sizin gibi değil mi 🙂

  6. Rosberg her yarış öncesi umut ediyorsun ama sonuç hep hüsran

  7. Araç çok kötü, hatta berbat desek bile hakkını vermiş olmayız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir