Williams, Barrichello ve Maldonado İle Devam Edecek "Gibi"

yazar:

kategori:

Grove kökenli takımın zor bir sezon geçirmesine rağmen Başkan Adam Parr, 2012’de de aynı pilotlarla yarışmamak için bir neden göremiyor.

Takımın her iki pilotla devam edeceğine inanıp inanmadığı sorusuna Parr: “Evet. Büyük olasılıkla çıkacak sonuç bu diye düşünüyorum”

Formula 1’in en tecrübeli pilotu olan Barrichello, gelecek sene de devam etmek istediğini ve takımın henüz kendisine bir yaklaşımda bulunmadığını söyledi.

Parr’ın demeci sorulan Barrichello: “Keşke bunları bana söyleseydi. Hâlâ bir şey duymadım. Gelecek sene yarışmak istiyorum. Gelecek sene rekabetçi bir araca sahip olmak istiyorum”

“Williams ile birlikte çalışıyorum. Fabrikada Mike Coughlan ile konuşuyorum ve o organizasyonun bir parçasıyım. Umarım bir şeyleri yerli yerine oturtmuşlardır”

“Aklım Formula 1’de kalma yönünde. Bu yüzden takımın yakın zamanda bana bir şeyler önermesini umuyorum”

Williams dışındaki seçeneklere bakıp bakmadığı sorusuna Barrichello: “İdeal olarak burada kalmayı isterim ama onların açık olmalarını isterim. Eğer pilotlarından memnunlarsa, pilotlarıyla görüşmeliler basınla değil”

Parr ayrıca paralı pilot benzetmesi yapılan Pastor Maldonado’nun eleştirileri haksız çıkardığını da belirtti.

Parr: “Buna her zaman inandım ve insanlar bizimle alay etti. Ama çok yetenekli bir pilot”

“GP2’de elde ettikleri ile kesinlikle F1’de bir yer kazandı. Hızını görebilirsiniz. İstikrarlı olmaya başlaması ve olgunluğu, insanların beklemediği bir şeydi. Bu sezon 3 defa Q3’e kaldık ve her defasında bunu yaptı.”


Yorumlar

  1. Rubens artık bırak ya kabak tadı vermeye başladın.İyice antipatik geliyorsun artık insanların gözüne :/

  2. keşke hulkenberg barrichello yerine gelseymiş barrichello çok çabuk maldanodaya geçildi ama tabii f1de hakim olan görüş'mutlaka 1 tane tecrübeli takıma geri bildirim saglayabilecek bi pilot olmalı' oldugu için anlayabiliyorum
    çok zayıf bi kadroları var bence hrt ve virginden sonraki en iyi pilot dizilimi bence tororossoyla çekişirler

  3. williams aracı çok kötü. ingiltere'deki yarışta toro rosso'dan bile yavaş kaldılar. barrichello'yu bilemem ama maldonado'da iş var.

  4. Yazık oluyor williams a bu pilotlarla .

  5. hulkenberg de devam ediyordu zaten :@

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir