Ferrari, Almanya ve Macaristan Güncellemelerine de Güveniyor

yazar:

kategori:

Ferrari, rüzgâr tüneli sonuçlarının pisttekilerle uyuşmamasının ardından uzunca bir süre gelişim çalışmaları sekteye uğramış ve sıkıntılı haftalar geçirmişti. Ama son yarışlardaki yukarı yönlü ivmenin sonunda Britanya  GP’de Fernando Alonso, szonun ilk galibiyetini takıma hediye etmişti.

Ferrari Racing News’e konuşan Pat Fry: “Farkı kapatma adına son 3-4 aydır devam eden çok yoğun çalışmalar vardı ve bu çalışmaların karşılığını alması güzel. Bu da gösteriyor ki sorunlarımızı anladık ve doğru yönde ilerliyoruz. Elimizden geldiğince çabuk bir şekilde aracı geliştirmeye devam edeceğiz. Attığımız her adım bizim algımızı geliştirecek ve gelecek senenin aracına da aktarılacak. Nürburgring için oldukça fazla güncelleme var ve Macaristan için bir başkası. Herkes üzerine baskı kurmaya devam ediyor ve elimizden geldiğince gelişmeye çalışıyoruz; özellikle de yaz arası öncesinde”

Ferrari, sezon başında sert lastikleri çalıştırmakta zorlanıyordu; özellikle İspanya GP’de bu çok net bir şekilde görüldü. Fry, araç üzerindeki son güncellemelerin bu sorunun etkisini azalttığını belirtti ama Belçika’da sert hamurlar kullanana kadar emin olamadıklarını da ekledi.

Fry: “Aracımız için yumuşak lastikler çok iyi çalışıyor. Barcelona’da sert lastiklerde sıkıntı yaşadık ama çok şey öğrendik ve bazı gelişimler kaydettik. Silverstone’de sert lastiklerle sıralama tempomuzun diğerleri ile başa baş olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden tek turda sorunun üstesinden geldiğimiz görülüyor. Sert lastiklerle uzun sürüşte gerçekten bunu hallettik mi henüz görmedik”

“Açıkçası Silverstone’de lastikler ısındığında yumuşak hamurlarla olan tempomuz, diğerlerinin çoğundan çok daha iyiydi. Yumuşak lastik performansında zirvede olduğumuzu düşünüyorum; sert hamurlar üzerine çalışmamız gerek.”


Yorumlar

  1. I love Kimi avatarı

    Güncelle bakayım kendini. Gün gelir sana da buton yaparlar.

  2. :)))
    işte bu yoruma bu kadar güzel bir cevap verilir…tebrik ederim:)

  3. yorumcuları da güncellemek lazım bnce

  4. gereksiz ve yersiz eleştiri GİZLİ HAYRANLIKTIR. (herkül)

  5. I love Kimi avatarı

    Bence sıra sende. Güncelle kendini çık şu bunalımlardan be kardeşim.

  6. pilotları güncelleyin bence…

  7. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    sanırım mclaren'in sezon içinde o muhteşem geri dönüşleri ve gelişmeleri sağlayan en önemli kişi pat fry'dı bizden ayrıldıkdan sonra sezon ortalarında ileriye değil geri gitmeye başladık. Ferrari'de tersi oldu ileri gitmeye başladı sezon ortalarında. Ama en önemlisi bence ferrari en büyük hatasından döndü italyan sevdası ferrariyi geriye götürdü. Kim zekiyse onu koyacaksın arkadaş italyan falan olmuyor bu işler.

  8. inşallah nürburgring deki ve macaristan daki güncellemelerin hepsi çok iyi sonuç verir ve redbullu alteder inşallah nürburhringde kuru bir havaolursa ve ferrarinin getirdiği güncellemeler işey yararsa reddbullu yarış teposunda geçicektir ve yarışlara benim açımdan heyecan gelecektir Ferrari in the back.

  9. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Ferrari ileri doğru adımlar atıyordu ancak Pat Fry ile koşmaya başladı belki de bu sene olmasa bile Ferrari'yi güzel günler bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir